Barion Pixel Készítsd fel 14 nap alatt a bőrödet a tavaszra (x) – Coloré

Készítsd fel 14 nap alatt a bőrödet a tavaszra (x)

2024. 03. 20.

A változó évszakban a bőrünk még több törődést igényel, mielőtt berobban a nyár Ebben segít a BABOR Perfect Skin Collection különleges csomagja. A 14 ampullát tartalmazó szépségelixír-csomag az idei év kötelező darabja, ugyanis a kincset rejtő ampullák egyszerre segítik a bőr maximális nedvességtartalmának megtartását, ránctalanítanak, vitalizálnak, regenerálják arcunkat, sőt erősítik a kontúrjainkat, ezzel aktívan felvéve a harcot a ráncok ellen.

A hideg napok elmúltával sokan azt gondolnánk, vége a mínuszoknak, így a bőrünk is kevesebb törődést igényel. Sajnos, aki így gondolja, tévúton jár, ugyanis pont a tavasz az az évszak, amikor fel kell készítenünk a bőrünket a meleg nyárra, amikor olyan szélsőséges hatások érik majd az arcunkat, mint a folyadékveszteség, UV-sugárzás és a por, csak hogy pár dolgot említsünk. A napi rutinunk mellett érdemes egy kis extra figyelmet fordítanunk a bőrünkre. Ahelyett, hogy rohamtempóban felvásároljuk a legközelebbi drogéria kínálatának a felét, használjuk a BABOR tavaszi szépségelixír csomagját.

2
Forrás: BABOR

BABOR termékkellel a fényes bőrért tavasszal is

A 14 ampullát tartalmazó csomag tényleg az idei év kötelező darabja; a különböző összetételű ampullák némelyikének hatása már a használat utáni másnap érezhető és látható, összeségében elmondható; 14 darabos csomag, 14 nap alatt felkészíti a bőrünket a következő hónapokra! Nézzük milyen hatásokkal kell megküzdenünk a változó évszakban és miben segítenek a praktikus méretű kis ampullák, amik akár otthon, akár utazáson is azonnali segítséget nyújthatnak a bőrünknek.

A tél után a vitaminpótlás „must have” folyamat, mind a testünk, mind a bőrünk számára. A Multi Vitamin elixírek egészségessé és ragyogóvá varázsolják a bőrünket, eltűntetve a hideg hónapok minden nyomát, újra a legjobb formánkat hozva a használatával.

Ránctalan bőr, tavaszi hidratáltság

A szépségelixír csomag legkedveltebb darabja a 2 darab Hydra Plus- Maximális hialuron ampullák, illetve az Algae Vitalizer elixírek, amik nedvességet és vitalitást biztosítanak az erős mikrobiomhoz. Ahogy melegszik az idő, egyre több folyadékra van szükségünk a hideg, szárazabb téli hónapok után. A termékek használata után azonnali változás tapasztalható, ha belenézünk a tükörbe; 24 órán át intenzívebben hidratált bőr és kevesebb ránc.

Ha már kevesebb ránc; örök ellenségeink ellen a Lift Express és a 3D Firming szérumokkal vehetjük fel a harcot. A Lift Express hatása azonnal, pillanatok alatt feszes és ránctalan hatású lesz az arcbőrünk, évekkel fiatalabbnak tűnhetünk. Tökéletes választás az első igazi csajos estéhez a barátnőinkkel, ahol nem csak a legújabb tavaszi szettünkben debütálhatunk, hanem a gyönyörű és sima arcbőrünkkel is. A 3D Firming használata után arcunk kontúrjai ismét hangsúlyosabbá vállnak, miközben jelentősen és tartósan kevesebb ráncunk lesz a használata után.

3
Forrás: BABOR

Fontos, hogy gondoljunk a mindennapi rohanásra; rapszodikus időjárás, stressz, rohanás, rendszertelen étkezés és folyadékpótlás, igen tudjuk, hogy ez az arcunkon is nagyon könnyen meglátszik. A Perfect Skin Collection két darabja, ebben is segítséget nyújt; a Perfect Glow a tökéletesen csillogó, hibátlan és sima bőrt biztosítja az összetevőivel a napi rohanásban, míg az Active Night szérumok aktív koncentrátumával akár egy éjszaka alatt képes regenerálni a megfáradt bőrt.

Ampullába zárt szeretet: kortalan és megfizethető

A BABOR Perfect Skin Collection 14 pici és praktikus ampullába zárt csoda, ahogy fent is olvashatjátok. A BABOR honlapjára ellátogatva most 33 százalék kedvezménnyel vásárolhatjátok meg a különleges csomagot, méghozzá most két, különböző dizájnú csomagolásban. Rögtön kettőt vennél? A különleges akció miatt érdemes; akár önmagunk, akár szeretteink számára is tökéletes ajándék lehet húsvétra, anyák napjára, de akár kedvesünknek is adhatunk egy jó ajándékötletet évfordulóra, születésnapra, vagy csak úgy, mert a BABOR ampullába zárt szeretetét mindenki megérdemli!

FEDEZD FEL!