Barion Pixel Hogy ne csak szépek legyenek a fogaink: 5 ajándéktipp a tökéletes szájápoláshoz (x) – Coloré

Hogy ne csak szépek legyenek a fogaink: 5 ajándéktipp a tökéletes szájápoláshoz (x)

2022. 12. 02.

Már csak pár hét választ el minket a karácsonytól, amikor is halászlé, különféle sütemények, rántott hal és sok-sok finomság kerül naponta az ünnepi asztalra. Ez azonban nemcsak a családnak, hanem a fogaink is nagy kihívást jelentő időszak.

Karácsonykor szinte hagyomány a napokig tartó lakomázás, a szaloncukor és a hókifli habzsolása. Éppen ezért, érdemes az ajándékok terén olyan dolgokban gondolkozni, amelyek hasznosak tudnak lenni. Főleg, ha a fogainkról van szó, hiszen az evés-ivás minden alkalommal nyomot tud hagyni a mosolyunkon és a fogaink egészségén is, feltéve, ha nem a megfelelő és a legjobb eszközöket használjuk az ápolásukra. Szerencsére a Philips Sonicare fogkefefejek – amelyek a teljes kihasználhatóság érdekében minden Philips Sonicare fogkefével kompatibilisek – kifejezetten szónikus technológiához lettek kifejlesztve, ami által sokkal gyorsabb fejmozgásra képesek, mint hagyományos társaik, ezáltal jóval alaposabb „munkát” végeznek a fogak tisztítása során.

A BrushSync technológiának köszönhetően pedig jelzik, ha már érdemes cserélni a fejet. De ha ez még mindig nem lenne elég, a fogkefe felismeri, hogy milyen fejet csatlakoztatunk hozzá, és ennek megfelelően javasolja a fogmosási módot!

Mindenkinek más minőségű fogai vannak és személyre szabott ápolást, odafigyelést igényelnek, ezért karácsonyra igyekezzünk olyan fogápolási eszközökkel megajándékozni szeretteinket és barátainkat, amilyenre biztosan szükségük van.

Philips Sonicare
Philips Sonicare

Lássunk is néhány nagyszerű karácsonyi ötletet!

1. A maximalistáknak

Azoknak, akik mindennél fontosabbnak tartják a fogaik tisztán tartását, mindenképp a Premium Plaque Defense-t válasszuk. Ez a fogápolási eszköz, ugyanis akár tízszer hatékonyabb lepedékeltávolítást biztosít, rugalmas oldalai enyhítik a túlzott nyomást és garantálják a nagyobb érintkezési felületet, míg az erős csúcs a nehezen elérhető helyeken található lepedéket célozza meg.

2. Az érzékeny ínyűeknek

Az íny érzékenysége kicsit sem ritka. Sőt, idővel nem is gondolnánk, hogy mennyire fontos ennek a kiemelt ápolása vagy megfelelő eszközzel való tisztítása, épségének megtartása. Nos, erre fejlesztették ki a Premium Gum Care fogkefefejet, mely akár hétszer egészségesebb ínyt eredményez, mindössze két hét használat után.

3. A tökéletes mosolyúaknak

Nincs olyan ember, aki ne lenne oda a vakítóan fehér, hollywoodi mosolyért, ezért nem egy, nem két terméket kipróbálva igyekszünk elérni a kívánt árnyalatot. Szerencsére az Optimal White fogkefefej akár 100 százalékkal kevesebb elszíneződést tesz lehetővé a középső szálainak köszönhetően, melyek eltávolítják a felületi elszíneződéseket.

4. A hibátlan megoldást keresőknek

Akinek fontos a szép, fehér fogsor, de legalább ugyanennyire számít a tisztítás és az ínyének megóvása, akkor csakis a Premium All-in-One fogkefefej lehet a tökéletes karácsonyi ajándék, amely komplett megoldást biztosít: egyszerre tisztít, fehérít és óvja az ínyt. A speciális sörteelrendezésnek köszönjetően effektíven távolítják el a lepedéket és alaposan megtisztítják az ínyt, ezáltal egészségesebbé téve azt. Az elszíneződést eltűnése akár már két nap után érzékelhető.

5. Amire csak a legokosabbak gondolnak

A legtöbb ember sajnos sincs tisztában azzal, hogy hiába a fogak tisztítása, ha a nyelvünket nem tisztítjuk meg, naponta kétszer. A TongueCare+ nyelvtisztító fej fogkefefejként illeszkedik a fogkefére, és kialakításának köszönhetően eltávolíthatja a kellemetlen szájszagot okozó – nyelven megtelepedett – baktériumokat, ezáltal biztosítva az üde leheletet.