Barion Pixel Hatékony szépségápolás fenntartható módon (x) – Coloré

Hatékony szépségápolás fenntartható módon (x)

2022. 11. 08.

A 100%-ban olasz és professzionális Vagheggi fitokozmetikai márka több mint 45 éve elkötelezett az etikus, fenntartható alapanyagok és kozmetikumok mellett és természetes, környezetbarát készítményeket alkot.

BEAUTY CARE – EARTH CARE: a fenntarthatóság egy olyan gondolkozásmód, ami a kezdetektől velünk van, fő alapelvünk a környezet és az emberek maximális tiszteletben tartása.

Volti Sostenibilità

A Vaghegginél természetes, organikus, vegán és környezetbarát készítményeket alkotva már több mint negyvenöt éve rendületlenül kitartunk az etikus és fenntartható alapanyagok és kozmetikumok mellett. Már a termékeink összetevőinek meghatározásakor és elemzésekor alapvető szempont a fenntarthatóság, és a beszállítóinkat is ennek megfelelően és Fair Trade módon választjuk ki. Olyan partnerekkel dolgozunk együtt, akiknek hozzánk hasonlóak az értékeik és elveik. A kiválasztott hatóanyagok több hónapos tesztelésen mennek keresztül különböző eljárásokkal, melyek mindegyike állatkísérletmentes és számos egyéb fenntarthatósági szempontot is figyelembe veszünk a gyártás, fejlesztés során.

Fenntarthatosag 2 1

BIO+ termékcsaládunk vegán, bio (Cosmos Organic), FSC, „I’m Green” tanúsítvánnyal rendelkezik. Utóbbinál a tubusok Brazíliában begyűjtött barnacukor fermentálásával előállított bio műanyagból készülnek, helyi termelésből származó alapanyagokkal, lehetővé téve a CO2 kibocsátás és a környezeti terhelés jelentős csökkentését. Napozó termékeinken az „I love corals” logó azt jelzi, hogy nem károsítják a tengeri élővilágot, fényvédőink 75%-a biológiailag lebomló anyag. Idén megújult REHYDRA termékcsaládunk gyártása minden környezetvédelmi és Fair Trade követelménynek megfelel. Az idei évtől minden termékünk fokozatosan új, fenntartható csomagolást is kap. A termékek papír csomagolása FSC tanúsítvánnyal rendelkezik, alapanyaguk a környezeti értékeket és fenntarthatóságot szem előtt tartó gazdaságból származik, a papírban lévő cellulózt öko eljárással fehérítjük, minimálisra csökkentve a klór használatát, nem használunk nehézfémet, mérgező anyagot, sőt savakat sem a papírragasztáshoz. A könnyített üvegek környezetbarátak és könnyen újrahasznosíthatóak, és nem teszünk melléjük papírból készült plusz használati utasításokat és műanyag spatulát, hogy csökkentsük a hulladék mennyiségét,arckrém tégelyeink pedig újra tölthetőek.

Vagheggi

Kozmetikumaink között olyan is található, ami a stressz és a környezet szennyezés okozta káros hatásokkal veszi fel a harcot. Az Intense termékcsaládot alkalmazó kezelésünk kisimítja és ragyogóbbá teszi az arcbőrt, az Emozioni+ városi antistressz cseppecskék pedig nyugtatják és hidratálják a bőrt. Ideális irodában dolgozók számára is, véd a kék fény ellen és megóv az ablaküvegen átjutó UV sugarakkal szemben is.

Vagheggi üzlet/bemutatóterem:

1134 Budapest, Dózsa György út 144-148.

www.vagheggi.hu