Gwyneth Paltrow nyitott könyv a rajongók számára, ha fillerekről van szó

2021. 03. 18.

A színésznő szerint jobb, ha őszintén beszélünk a szépészeti beavatkozásokról.

gwyneth paltrow

A szépészeti beavatkozás témája mindig is egy olyan talaj volt a celebek számára, amin féltek, hogy hamar elcsúsznak, főleg, ha nyíltan beszélnek róla. Míg a smink nélküli szelfiket bátran posztolják, és egyre inkább felvállalják valós korukat, azzal kapcsolatban egyelőre nem mernek ugyanennyire őszinték lenni, hogy melyik testrészük dicséri Hollywood legjobb plasztikai és esztétikai orvosainak keze munkáját.

2021-re már elég nyilvánvalóvá vált, hogy kevés olyan sztár van, akin soha semmilyen beavatkozást nem hajtottak végre, de továbbra is félnek, hogy elvesztik rajongótáboruk egy részét, vagy sokan elítélik majd őket, ha bevallják plasztikatörténetüket.

A Botox még mindig szitokszó a sztároknál, pedig legtöbbjük jó barátságban van vele, Gwyneth Paltrow azt állítja, érti, miért van ez így.

Szerinte a sikeres hollywoodi nők túl sokat hallották karrierjük elején a szakmában, hogy nem elég jók, és azzal, ha beismernék, hogy segítséget kértek szépségük elnyeréséhez vagy fenntartásához, azzal tökéletlenségükről tennének tanúbizonyságot. A Harper’s Bazaarnak kijelentette, hogy hiába élünk modern világban, az arcba töltött fillerekről azért nem beszélnek, mert stigmaként a karrierjükön ragad.

“A sérülékenységet túl gyakran bélyegzik az emberek a gyengeségnek” – mondta, és hozzátette, ő gond nélkül bevallja, hogy kapott néhány injekciót a mosolya miatt kialakult ráncaira, illetve a szemöldökéhez, annak érdekében, hogy ne tűnjön mérgesnek az arca. Gwyneth reméli, hogy elindítja azt a folyamatot, hogy a híres nők merjenek beszélni az öregedésről és a fillerekről.

Mikor a színésznő betöltötte a negyvenet, kért a homlokába egy kevés ránctalanítót, de szerinte megszaladt az anyag, és túl erős lett az eredmény. Akkor egy ideig felhagyott a procedúra ismétlésével, de mostanra szükségét érzi, hogy kicsit finomítson a kinézetén.

Nyitott könyv vagyok a témával kapcsolatban, örülnék, ha kevesebb szégyenkezés lenne mindenkiben, illetve, ha magabiztosak lehetnénk azokkal a döntéseinkkel kapcsolatban, amiket meghozunk. Persze, aki szeretné megtartani magának a szépségtitkait, szíve joga, de sokat tudunk egymás történeteiből tanulni

mondta Gwyneth.
Borítókép forrása: Instagram/gwynethpaltrow