Ez a szép nő öt ismérve

2021. 01. 21.

A szépség relatív, ezt sokszor hallottuk már. Vannak azonban olyan ismérvei a szépségnek, amelyek mellett senki nem tud elmenni szó nélkül, és még csak nyakatekert sminktippeket sem kell követned. Hogy mik ezek? Mutatjuk!

Szenvedély


Nincs vonzóbb egy olyan nőnél, akiben lobog a szenvedély. Legyen szó munkáról, hobbiról vagy családról, a nő, aki minden porcikájával igazán elkötelezett valami mellett, sugárzik.


Az igazi szépség ismeri az előnyeit

Füstös szemek, vörös rúzs – megszámlálhatatlan szépítő smink tippel találkozunk. A szép nők azonban pontosan tudják, mi az, ami előnyös nekik és tudnak is vele bánni. Szívesen lemondanak a legújabb trendekről, hogy a saját eszközeikkel tegyék igézővé magukat.

woman 5667299 640
Forrá: Pixabay


Nem akar a középpontban állni


Nem a szép nő keresi a rivaldafényt, a rivaldafény találja meg őt. Eg szép nő nem csak a figyelmet hajszolja, hanem magabiztos és szerény, aki pontosan tudja, mikor kell másokat előre engedni.

Nyitott az új dolgokra


A szép nők nem szabnak saját maguknak határokat. Nyitottak az új ötletekre, emberekre és helyekre. Épp ez a bátorságuk teszi őket széppé.


Birtokában van annak a bizonyos plusznak


Az a bizonyos plusz az, amit nem lehet körülírni. A szép nőnél sem lehet pontosan megfogni, mi az a kis extra benne, amitől ellenállhatatlanná válik, mégis mindenki érzi a közelében.

Borítókép forrása: Pixabay