Bőrápolási konzultáció: nem úri hóbort, hanem alap! (x)

2022. 11. 10.

Rengeteget javíthat(sz) a bőröd állapotán, ha bőrápolási konzultáción veszel részt, és gyakorlatba ülteted az ott hallottakat. A Vaghegginél gyorsan elintézheted, utána pedig ragyoghat a gyönyörű, makulátlan bőröd.

Garantáltan neked is megvannak azok a jól bevált termékeid, amiket mindig gondolkodás nélkül leveszel az üzletek polcairól, amikor tudod, hogy lassan szükséged lesz rá és az előző flakon kifogyóban van. De biztos vagy benne, hogy tényleg azokat a bőrápoló szereket használod, amikre valóban szüksége van a bőrödnek? Ismered a megfelelő hatóanyagokat, amik a legjobbak neked?

Vagy képzelj el egy másik szituációt, pont az ellentétét: amikor érzed, hogy váltanod kell, mert a korábbi termékkel nem vagy egészen elégedett, nem érted el vele a kívánt hatást. Ott állsz a sorok között teljesen tanácstalanul. Egyetlen terméktípusnak rengeteg fajtája közül válogathatsz: hatóanyag, márkák, illatok – számtalan szempont szerint különítik el őket, ember legyen a talpán, aki kiismeri magát ebben az útvesztőben.

Nos, az a jó hírünk, hogy mindkét esetre van egy tökéletes megoldás, ez pedig a bőrápolási konzultáció. Gondolj csak bele: mennyi pénzt dobsz ki az ablakon, ha csak vaktában vásárolsz, és a számodra nem megfelelő termékeket választod, amiknek semmi hatásuk, sőt, akár árthatnak is a bőrödnek.

Vagheggi

A megfelelő bőrápolási rutin kialakítása

A megfelelő bőrápolási rutin kialakításához elengedhetetlen, hogy ismerd a bőröd. Ennek a legegyszerűbb módja, ha szakembertől kérsz segítséget, aki a konzultáción megméri a bőröd hidratáltságát, zsírtartalmát, elemzi a pórusaid és a ráncaid; megvizsgálja a bőrön található elszíneződéseket, foltokat és az erek állapotát. De azt is megnézi, hogy a korodnak megfelelő-e a bőröd állapota. Amennyiben pedig eltér, mennyiben és mit érdemes tenni ellene.

Mindezt a legjobb, ha egy olyan géppel teszik, ami teljes mértékben és gyorsan elemzi a bőröd, így biztos lehetsz benne, hogy a legpontosabb eredményt kapod.

A bőrápolási konzultáció egy teljeskörű bőrállapot felmérést tartalmaz gépi bőrdiagnosztikával. A konzultáció során a skin analyser gép segítségével:

  • megmérik a bőr hidratációját
  • a zsírtartalmát
  • elemzik a pórusok állapotát
  • ráncok valódi mélységét 3 dimenziós nagy felbontású fotók segítségével
  • megvizsgálják a bőrön található elszíneződéseket, foltokat és az erek állapotát
  • illetve a rendszer azt is méri, hogy korunknak megfelelő-e a bőr állapota, mennyiben tér el az elvárt mértéktől, ehhez képest milyen intenzitású beavatkozásra van szükség

A diagnosztika után az eredmények alapján javaslatot tudunk tenni egy optimális otthoni bőrápolási rutin felállítására

A bőrápolás három fő lépése

A szakemberek szerint három olyan lépés van, amit mindegy, hogy milyen típusú a bőröd, el kell végezned, a szép és egészséges bőr érdekében – ez a tisztítás, hidratálás és kezelés.

Valószínűleg már sejted, hogy a tisztítás az arc megmosását, a hidratálás pedig a bőr hidratálását jelenti, de mit jelent itt a kezelés? Ennek célja, hogy csúcsformában tartsd a bőröd, valamint magában foglalja a problémás területek rendbetételét is.

A kezelés során olyan szérumokat vagy krémeket használunk, amelyek tele vannak jótékony bőrápoló összetevőkkel. Ilyen lehet például a C-vitamin, a retinol vagy az alfa-hidroxi-savak. Nagyon fontos, hogy a bőrtípusodnak megfelelő termékeket válaszd!

Ha betartod ezt három a lépést, látványos változás következhet be az idő múlásával a bőr egészségében, textúrájában. Ezért fontos, hogy tudd, pontosan mire is van szükséged.

A bőrelemzés előnyei

A megfelelő bőrápolási rutin tehát csodákra lesz képes a bőröddel. A személyre szabott kezelés és termékek teljesen megváltoztathatják a bőröd állapotát, olyan problémákat oldhatnak meg, amelyekkel már régóta küzdesz. Azokon a bőrhibákon is javíthat, amelyekről talán nem is gondoltad volna, hogy egyszer megszabadulhatsz tőlük – ilyen például a napfénykárosodás, a pigmentfoltok, az eltömődött pórusok, a ráncok és a látszódó, apró erek. Sőt, akár meg is előzhetőek bizonyos bőrhibák, amikre hajlamos lehetsz.

Száz százalékban a te igényeidre szabott lesz a kezelés: a bőrödhöz, az életed ritmusához és a pénztárcádhoz igazíthatod.

Hogyan működik?

A Vaghegginél könnyen és gyorsan bejelentkezhetsz bőrápolási konzultációra. Mindent elintézhetsz a honlapjukon online, elég a bőrápolási konzultáció menüpontra kattintanod, alatta ő pedig megtalálod az alapinformációkat.

A személyes konzultáció előnye, hogy teljes gépi diagnosztikát készítenek a bőrödről. Mindez 12 ezer forintba kerül, amelyből később hatezer forintot levásárolhatsz.

Az egész nagyon egyszerű, gyors és rengeteg segítséget fog nyújtani, hogy kialakítsd a tökéletes otthoni bőrápolási rutinod!

Vagheggi üzlet/bemutatóterem:

1134 Budapest, Dózsa György út 144-148.

www.vagheggi.hu