Barion Pixel 5 csodás nő, aki dobta a szépség sztenderdeket – Coloré

5 csodás nő, aki dobta a szépség sztenderdeket

2021. 06. 25.

Remélhetőleg ettől a néhány nőtől neked is megnő az önbizalmad!

Bár a közösségi oldalak állandóan a tökéletességet igyekeznek sulykolni az emberekbe, a népesség 92 százaléka azt mondja, senkinek nem kellene nyomást éreznie magán amiatt, hogy milyen a külseje, vagy milyennek kellene lennie mások szerint a kinézetének.

A nők egyharmada már egy szelfit is képtelen filter nélkül posztolni, annyira félnek mások véleményétől. Attól, hogy nem felelnek meg a tökéletes Insta-világ elvásásainak.

Ezzel szemben vannak olyan nők is, akik nem csak, hogy filterek nélkül, őszintén mutatják meg magukat, de kifejezetten büszkék „tökéletlenségeikre”, amelyek különlegessé teszik őket.

Inspirálódj belőlük!

Ősz és büszke

A Gratefulandgray, azaz hálás és ősz hajú nevű Instagram profilon mutatta meg a világnak Karen, hogy bár nagyon fiatalon őszült meg teljesen, ahelyett, hogy befestette volna a haját, inkább szexepiljévé tette, és úgy öltözik, hogy még ki is hangsúlyozza azt. Menő!

Szőrös – na és akkor akkor mi van?

Ben Hopper Instagram profilja számos olyan nőt mutat meg, akik tesznek rá, mik az elvárások, ők bizony nem hajlandóak azért leborotválni a szőrzetüket, mert az a megszokott.

Szépség Sztenderd1
Kép forrása: Instagram

A plus size ugyanolyan vonzó, mint a kisebb méret

Coleens Clovers néven található az Instagramon és a Redditen az a cuki blogger csaj, aki évekig tartó önsanyargatás után megszerette kerekebb formáit. Azt mondta, az ókori görög szépségideál olyan volt, mint ő. Tehát ő nem egy duci nő, nem plus size modell, hanem egy igazi szépség ikon!

Szépség Sztenderd
Kép forrása: Reddit

A tökéletlen a tökéletes

Celeste Barber komika rendszeresen parodizálja ki a tökéletesnek látszó celebvilágot és Insta-modelleket. Viccesen béna pózokba csavarja magát, és Instagram profilján megmutatja, milyen kínos, mikor valaki a szűrőkkel teli világban él, és hibátlannak akarja mutatni magát. Celeste úgy vállalja alakját, arcát és szokásait, ahogy vannak!

A pórusok nem hibák

Joana J Kenny arra hívta fel követői figyelmét, hogy a pórusok teljesen normálisak és természetesek, totálisan felesleges elmaszkolni azokat a világ elől. Mindenkinek vannak, kár félni megmutatni. Tiszteld a testedet, és szeresd!

https://www.instagram.com/p/CC-y7RwJXc0/

Borítókép forrása: Pexels