3 villámtipp a reggeli sminkhez

2021. 03. 02.

Pár húzás a szemceruzával, egy ecset és egy kis púder – máris kész a tuti smink.

Sokan rohanunk reggel és az új trendeket, sminkrutinokat nincs időnk kipróbálni. Most három olyan tippet hoztunk nektek, amit a legrohanósabbak is megcsinálhatnak reggel, a siker pedig biztos!

Húzd ki a belső szemzugot is

Ha a szemceruzával már bátran bánsz, csupán egy pillanattal vesz többet igénybe a mozdulat, hogy ne csak kifelé, de befelé, a belső szemzug felé is húzd tovább a tust vagy a szemceruzát. Egyedi, különleges és “cicaszemes” a hatás!

Húzd ki a felső vízvonalat is

Az alsó vízvonalról megoszlanak a vélemények, hogy húzzuk vagy ne húzzuk, de ezt a rutint már valószínűleg elsajátítottad. Most próbáld ki, hogy a felső vízvonalat (is) kihúzod! Igen, elsőre kicsit furcsa érzés, de meg lehet szokni és ezáltal sokkal búsabbnak tűnnek a felső szempilláid. Hogy tovább tartson a hatás, használj vízálló szemceruzát és ne felejtsd el a szempillák fölötti részt sem!

Ecsettel a pórusok ellen!

A pórusos bőr sokunk életét megkeseríti, ráadásul az alapozásnál is külön oda kell figyelni erre, hisz a bőr ilyenkor hajlamosabb egyenetlennek tűnni. Használjunk folyékony alapozót ecsettel, és nyomkodjuk a bőrbe apró, gyors mozdulatokkal az ecset segítségével az alapozót. Így a pórusok is kevésbé látszanak és a smink is egyenletesebb lesz. Ha ilyen típusú a bőrünk, különösen fontos az esti sminkeltávolítás, hogy a pórusok tudjanak lélegezni és ki tudjanak tisztulni.

Borítókép forrása: pixabay.com