Barion Pixel Tökéletes ünnepi smink: Így készülj a karácsonyra! (x) – Coloré

Tökéletes ünnepi smink: Így készülj a karácsonyra! (x)

2023. 11. 27.

Karácsonykor dukál az ünnepi smink, amihez különleges válogatással készültünk!

Az ünnepi smink különlegességét az adja, hogy valódi karácsonyi színekben pompázhatunk anélkül, hogy túlságosan felhívnánk magunkra a figyelmet. Egy-egy jól megalkotott árnyalat arra is tökéletes, hogy elrejtsük a sütés és főzés okozta szem alatti karikákat, és hogy este, az ünnepi asztalnál a legjobb formánkat tudjuk mutatni.

Légy ünnepi sminkben idén karácsonykor!

Az ünnepi sminkkel nem kell kivárnunk a szentestét és a vendégjárást, hiszen az adventi hetek már a karácsonyról szólnak, s ezt a sminkünk is tükrözheti! Az utcák és a karácsonyfák ragyogása a arcunkon is visszaköszönhet, s erről a ragyogásról a dm gondoskodik!

Ragyogó ajkak

A karácsony egyik színe a piros, ami kiválóan mutathat az ajkunkon is, hiszen e szín nélkül nem lesz ünnepi díszben az arcunk. A karácsony pompáját egy S-he colour & style perfect creamy matt ajakrúzsceruzájával varázsolhatjuk ajkunkra, ami intenzíven fed és selymes, matt hatást ad a szánknak.

Az ünnepi smink a csodás, fénylő és piros ajkaknál kezdődik / Kép forrása: dm
Az ünnepi smink a csodás, fénylő és piros ajkaknál kezdődik / Kép forrása: dm

Ha a matt nem a kedvencünk, egy trend!t up Phower Shine szájfénnyel kellemes csillogást adhatunk az ajkainknak, ami nemcsak díszíti, hanem ápolja is bőrünket, s ez elsősorban az avokádóolajnak köszönhető. A könnyedén felvihető és eloszlatható formula telt, fényes ajkakat biztosít az ünnepi időszakban.

Mielőtt azonban felvisszük a színeket és a csillogást, ne feledkezzünk el arról, hogy bőrünk a téli időszakban fokozottan ki van téve az időjárás viszontagságainak, így könnyebben kiszárad. A Balea ajakápoló a benne található méz segítségével kiválóan gondoskodik a hidratálásról, a datolya illatának köszönhetően pedig nem csak látványra lesznek vonzóak az ajkaink. A sheavaj és a repceolaj tesz arról, hogy szánk bársonyosan puha legyen, és hogy a téli hidegben semmi kárt ne szenvedjen.

Télen fokozottan fontos, hogy ügyeljünk ajkaink hidratáltságára / Kép forrása: dm
Télen fokozottan fontos, hogy ügyeljünk ajkaink hidratáltságára / Kép forrása: dm

Szemünk se rebbenjen

A csodás ajkak önmagukban nem feltétlenül ünnepiek, ám ha a szemünket is kihangsúlyozzuk, csodás összhatást alakíthatunk ki. A s-he colour & style szemhéjpúder kellemes, ünnepi színeiben pompázó palettája harmonikus árnyalatokat vonultat fel úgy a sötét mint a világos színek terén. Az egymást kiemelő színek segítségével számtalan verzióban kifesthetjük a szemhéjunkat, így akár minden decemberi napra más és más arcot varázsolhatunk magunknak. A csillogó hatású szemfestékeknek hála bárhogyan is használjuk a paletta színeit, garantáltan ünnepivé varázsoljuk tekintetünket, és mivel a púderes textúrának hála könnyen felvihetőek a festékek, nincs is szükség sok időre ahhoz, hogy kiemeljük szemünk természetes ragyogását.

A paletta olyan színeket vonultat fel, amelyeknek köszönhetően számos módon ünnepi díszbe öltöztethetjük a tekintetünket / Kép forrása: dm
A paletta olyan színeket vonultat fel, amelyeknek köszönhetően számos módon ünnepi díszbe öltöztethetjük a tekintetünket / Kép forrása: dm

Ne feledkezzünk meg az alapozásról!

Az alapozás olyan, mint sportolás előtt a bemelegítés: ennek hála nem szenvedünk kárt a továbbiakban. A s-he colour & style Highlighter Illuminating nemcsak alapoz, hanem természetes ragyogást ad az arcunknak. Selymesen lágy textúrájának köszönhetően pár mozdulattal felvihető, és nemcsak az arcnak, hanem a dekoltázsnak is természetes ragyogást biztosít.

Ne feledkezzünk meg az alapozásról! / Kép forrása: dm
Ne feledkezzünk meg az alapozásról! / Kép forrása: dm

Nyitókép forrása: dm