Még, hogy uncsi a nude! Változatok natúr színű körömre

Szó sincs arról, hogy választanod kellene az izgalmas és az elegáns között.

nude_korom

Ha nem vagy bolondja a színes manikűröknek, és inkább a natúrabb árnyalatokért rajongsz, lehet, hogy a te körmösöd is mondta már, hogy kezd uncsi lenni a nude mániád. Pedig a natúr bézs, homokszínű, teveszínű vagy körömágy színű körmök sokkal variálhatóbbak, mint gondolnád. Számos trükk létezik arra, hogy ne csak mindig egyszerű, natúr körmöd legyen, de azért megmaradjon a nőies elegancia, amit ezek az árnyalatok sugallnak.

Adunk néhány tippet, hogyan maradjon letisztult, de legyen azért egy kis extra is a manikűrödben.

Nude + fehér = elegancia

A testszínű körmöket néhány fehér vonallal megbolondíthatod, ettől egyáltalán nem lesz olyan hatása, mint egy mintás, vagy épp színes körömnek, de a fehér és a nude olyan szépen olvad egybe, közben mégis kiemelik egymást, hogy ha kipróbálod, nem is lesz már kedved minta nélküli manikűrhöz.

Mehet a metál!

Egy metálszínű, fényes, arany vagy ezüst csíkkal ünnepi és ragyogó lesz az egsz kezed. Kerüljön a köröm közepére hosszában, hogy nyújtsa az ujjaidat, vagy elhelyezheted keresztben is, úgy még inkább odavonzza a figyelmet.

Apró minta egy színnel

Ha a nude alapra egy-egy apró minta kerülm pont olyan lesz az összhatása, mint mikor a szexi fekete harisnyádon van néhány pötty feketével, azaz játékosan dögös. Próbáld ki egészen apróban a szív vagy csillag motívumot.

Apró részletek

Ahogy az apró fehér, nonfiguratív vonalak, úgy a kis geometrikus minták, vagy a minden körömre más irányban elhelyezett apró téglalapok is ízlésesek, és egyáltalán nem tolakódóak, mégis fiatalosak és menők, ha körömágy színű alapra teszed.

Nude a nude-on francia változatban

A francia manikűr ismét hódít, épp, ahogy a nude lakkok is, miért is ne kombinálhatnád? Például egy világos alappal, és egy sötét testszínű, barnás körömvéggel. Ez a stílus kifejezetten nőies, kecses, és szépen megnyújtja optikailag az ujjak hosszát is.

Borítókép forrása: Pexels

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Amiről mindenképp beszélni szükséges egy kapcsolatban