Készülj fel: Milyen sminktrendek érkeznek tavasszal?

Eláruljuk, milyen smink őrületeket hoz a 2021-es tavasz.

Valószínűleg előre kitaláltad, de még 2021 tavasza sem a hangsúlyos ajkakról és merész rúzsokról szól, hiszen a maszkok alatt rejtőzik egyelőre az arcod ezen része, így a szemekre kerül a fókusz.
Persze van, hogy a maszkok is lekerülnek, és erre az esetre is megvan, mire érdemes fókuszálni tavaszi sminkek terén.

Mindegy, csak szemöldök legyen!

A dizájnerek előrejelezték már tavaly ősszel, hogy érdemes előszedni minden szemöldök formázási eszközt és terméket, ugyanis 2021 tavasza a szemöldökök időszaka lesz beauty-fronton. Minél sűrűbb, természetesebb, annál jobb, a lényeg, hogy szépen a helyén álljon, ne álljanak össze-vissza a szálak. A legtermészetesebb, mégis leglátványosabb hatást porral, majd szemöldökspirállal fixálva érheted el.

Franciásan a legelegánsabb!

A klasszikus fekete tusvonal sosem ment ki igazán a divatból, most tavasszal azonban nagyobb figyelmet kap, pláne, ha nem hagyod ki mellőle a pirosítót sem. Találd meg a bőrtípusodhoz legjobban passzoló, tónusban illeszkedő pirosítót, és az arcod közepére vigyél fel egy keveset, illetve dolgozd kintebb, a füled felé irányban is. Igazán elegáns, franciás hatása lesz, és csodásan kiemeli a természetes vonásaidat.

Nude ragyogásra fel!

A nude már többedik szezonban a nők nagy kedvence, ugyanis épp azt a “nincs is rajtam smink” hatást kelti, amire a legtöbben vágynak. Használj egy kevés, könnyed textúrájú alapozót, majd dolgozz el az arccsontod alatt egy kevés krémes bronzosítót. Egy bronzos nude szemhéjpúderrel húzz magadnak ceruzavonalat a szemedre, az alsó pillasorra pedig egy halványabb nude szín kerüljön, a vízvonalra pedig fehér. Az ajkadra szintén egy barackos vagy barnás nude, és már kész is a legszexibb smink.

Elő a klasszik smokey-val!

A visszafogott és csajos sminkek mellett egy nőies nagyágyú is visszatért, ez pedig nem más, mint az igazán sötét, erőteljes smokey, azaz füstös szem. Fontos, hogy nem színes, hanem szürke és fekete változatban lesz a tavaszi szezon nagy favoritja, főként esti eseményekre.

Borítókép forrása: Unsplash

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Egy író azt állítja, Vilmos hercegnek volt pár internetes kapcsolata celebekkel