A The Body Shop már elérhető a kijelölt dm üzletekben is (x)

2023. 03. 29.

A budapesti Árkádban található dm üzletben egy late night shopping keretein belül ünnepelte a drogéria a The Body Shop termékek polcokra kerülését március végén. Az eseményen élő bejelentkezés keretein belül Banga Ildikótól, a márka tulajdonosától, Dajka Tünde, training managertől, valamint Németh-Hindi Fatima online tartalomgyártótól kaptak átfogóbb képet a résztvevők.

Az eseményen Nagy Emma és Horváth Csenge influencerek köszöntötték az érdeklődőket. Többek között apróbb ajándékokkal, DJ-vel készült a drogéria, valamint a megfelelő termékek kiválasztásában a helyben elvégzett arcápolási diagnosztika segített.

A korábbi években az arcápolás gyakran a tisztításban és hidratálásban merült ki, mára azonban a testreszabott rutin kialakítása a mindennapok elengedhetetlen részévé vált. Ezen lépések sorrendje kifejezetten fontos, hiszen a megfelelő hatóanyagok sorrendje nagyban befolyásolja az egyes termékek hatékonyságát. A The Body Shop több, mint 40 éves fennállása óta hisz abban, hogy szépségmárkaként pozitív változást idézzen elő mind a vásárlók, mind a közösségek, valamint a bolygó számára is. Olyan termékeket és szépségrutinokat alkot meg, amelyek pontosan azt nyújtják, amit ígérnek. „Az urbánus környezet, a stressz és a rohanó életmód nyomot hagynak bőrünkön, éppen ezért az esemény fő témája a “Skin and the city”, amelynek keretében a városi nők bőrápolási kihívásaira összpontosítottunk” – foglalta össze az est apropóját Dajka Tünde.

Dm Late Night Shopping The Body Shop
dm The Body Shop / Kép forrása: dm

A dm polcain az arcápolási termékek mellett kéz- és körömápolók, testápolók, tusfürdők, hajápolók, valamint testradírok is helyet kaptak. Az esemény napján 25x-ös active beauty pontot írtunk jóvá a vásárlóknak minden The Body Shop termék* vásárlása után. A termékek immáron nem csak a márka saját üzleteiben, hanem országosan 34 dm drogériában is elérhetővé váltak, lehetőséget teremtve arra, hogy egy szélesebb körhöz is eljusson a szortiment.

Üzletlista:

Malomkő utca 7.Budaörs
Csillag CenterBudapest
Eleven CenterBudapest
Campona BevásárlóközpontBudapest
Rózsadomb CenterBudapest
Mom ParkBudapest
HüviBudapest
Budagyöngye BevásárlóközpontBudapest
Hegyvidék BevásárlóközpontBudapest
WestEndBudapest
Nyugati tér 1-2.Budapest
ShopmarkBudapest
Etele PlázaBudapest
AlleeBudapest
Corvin PlázaBudapest
Stop Shop, Bécsi útBudapest
Mammut II. BevásárlóközpontBudapest
Gobuda MallBudapest
Árkád BevásárlóközpontBudapest
Rózsakert BevásárlóközpontBudapest
City MarketDunakeszi
Duna CenterGyőr
Semmelweis tér 2.Kistarcsa
Stop ShopNyíregyháza
Pécs PlázaPécs
Sió PlázaSiófok
Terstyánszky út 100.Solymár
Alpha ParkSopron
Budai út 41.Székesfehérvár
Family CenterSzombathely
IntersparTata
Tó utca 4.Törökbálint
Erkel Ferenc térVeresegyház
Stop ShopVeszprém

*A termékekre adott extra pont ajánlat kizárólag a promócióban résztvevő dm üzletekben volt elérhető! Az ajánlat active beauty törzsvásárlói kártya használatával többször is érvényesíthető volt 2023.03.24-én a kasszánál! A promócióban résztvevő üzletek listája a bodyshop-boltlista-data.pdf oldalon, a pontszámítási szabályzat és a pontbeváltás részletei a www.dm.hu/activebeauty oldalon voltak megtalálhatók.

Boritókép forrása: dm