Barion Pixel A nyár legizgalmasabb szemhéjtus változatai – Coloré

A nyár legizgalmasabb szemhéjtus változatai

2021. 05. 31.

Tusvonalból is van ám több fajta, nem csak a klasszikus fekete!

A sima fekete, cicás vagy épp Amy Winehouse-osan vastag tusvonalak szinte minden szemformára és bármilyen stílusú öltözködéshez jól állnak, azonban nyáron teljesen érthető, nem mindig van kedved a nagy melegben szöszölni vele, sőt, nem is feltétlenül van rájuk szükség a nyári ruhákhoz.

2021-ben nagy népszerűségnek örvendenek a színes tusok, amiket bátran elkezdhetsz használni akkor is, ha eddig nem voltál nagy rajongója a színes szemfestésnek, hiszen nagyon menők, és az egész megjelenésedet üdévé teszi egy színes szem, ráadásul a tus mindig divatos lesz.

Fehér tust mindenkinek!

Bárki nagyobbá és élénkebbé teheti a tekintetét egy fehér tusvonallal. Húzhatod vékonyra, vastagra, felfelé, vagy egyenesen, mindenhogy elkapja a pillantásokat.

Tusvonal
Kép forrása: Instagram

Milleniumi lila, már évek óta hódít

Az ezredfordulósok kedvenc színe, a milleniumi lila amellett, hogy fiatalos, trendi és szép, még gyönyörűen kiemeli a szemszínedet is, legyen az bármilyen, ráadásul rengeteg rúzzsal párosíthatod. Fehér, fekete, szürke vagy pink ruhákhoz fantasztikusan mutat, de colorblockingolhatod is piros szettek esetében.

Szemhejtus
Kép forrása: Instagram

Kék, ami minden tekintetet odavonz

A nyári koncertekre, bulikra nagy kedvenced lehet a kék tus, amitől hatalmas lesz a szemed, friss a tekinteted, és semmi más sminkre nem is lesz szükséged, mellé, csak egy bronzosítóra.

Tusvonal4
Kép forrása: Instagram

Ha maradsz a feketénél, kombináld

A jól bevált, komfortos, fekete tusvonaladat nehéz egy-egy napra leváltani, ezt jól tudjuk, de nem fogod megbánni, ha egy színes szemhéjpúderrel, vagy akár a fekete fölé húzott fehér, sárga, lila, pink, vagy bármilyen színű extra tusvonallal kombinálod. Nyárias és vagány!

Tusvonal3
Kép forrása: Instagram

Borítókép forrása: Freepik