Barion Pixel A 2024-es legmenőbb tavaszi sminktrendje minden generáció kedvence lesz (x) – Coloré

A 2024-es legmenőbb tavaszi sminktrendje minden generáció kedvence lesz (x)

2024. 05. 24.

A 2024-es év legnagyobb sminketrendjét ismét a nosztalgia fogja diktálni. A 90-es évek és a korai 2000-es évek továbbra is uralkodóak lesznek a sminkek terén, egy azonban elképesztő népszerű lesz, méghozzá a fiatalok és az éretebb nők körében is!

Az évtized jellegzetességei közé tartozott a mentálos csillogás, a rockos vadság, a merész, sötétebb, krómosabb árnyalatok. Bár ez szembemegy a Barbie-film által divatba hozott rózsás, csajos színpalettával, a szakértőknek és a sztároknak köszönhetően nyár előtt veszünk egy 180-fokos fordulatot, esélyt adva egy merőben más, szinte már lázadó trendnek.

A fémes hatású smink az árnyalatváltásról és a többdimenziós pigmentekről szól, amely a fényben többféleképpen mutathat a viselőjén. Ha ez nem lenne elég, személyesebbé teszi a sminket, sőt, mi több, lehetővé teszi viselőjének, hogy kreatívabb, futurisztikusabb legyen a megjelenése. A következő listában most azt is megmutatjuk, milyen termékek segítségével, valamint hogyan tudod elkészíteni a tökéletes fémes lookot.

Magas fedés, fémes csillogás

Dm 1
dm trend !t up 3D cukor hatású effekt lakk / Kép forrása: dm

A trend !t up 3D effekt lakkja amellett, hogy állatkísérlet-mentes, vegán csillámokat tartalmaz, egyszerre teszi tartóssá és cukorhatásúvá a körmöket, mégpedig fedőlakk használata nélkül. Akár egy esti bulit, akár a hétköznapokat akarod feldobni a körmöddel, tökéletes választás lehet az ezüst árnyalata.

trend !t up 3D cukor hatású effekt lakk Sugar Look, 010 Silver Glitter, 8 ml Vásároljon tartósan kedvező áron online is | dm.hu

Vadító tekintet

Dm 2
dm trend !t up Szemhéjtus Statement Lining kék metál / Kép forrása: dm

A trend !t up Statement Lining szemhéjtussal nem egyszerűen szépen, hanem hibátlanul tudunk cicás hatást kelteni egy csipetnyi fémes árnyalattal. Tökéletes vonalat és különleges megjelenést adhatunk a külsőnknek, amit az tesz még lenyűgözőbbé, hogy vízálló és brutálisan tartós.

trend !t up Szemhéjtus Statement Lining kék metál, 1 ml Vásároljon tartósan kedvező áron online is | dm.hu

Színek tárháza

Dm 3
dm trend !t up Szemhéjpúder-paletta Inspired by Universe / Kép forrása: dm

A smink egyik legfontosabb alapját adhatja a trend !t up Inspired by Universe szemhéjpúder-paletta, amely lila, metálos és gyöngyházfényű csillogásával adhat futurisztikus hatást az arcunknak. Igéző, csábító és rejtélyes érzést kelthetnek bennünk a paletta színei, amelyeket nemcsak a kísérletezőknek érdemes kipróbálni, hanem azoknak is, akik egy éjszakára kicsit kilépnének a komfortzónájukból, megtartva a sikkességüket.

trend !t up Szemhéjpúder-paletta Inspired by Universe, 1 db Vásároljon tartósan kedvező áron online is | dm.hu

Extra ragyogás

Dm 4
dm trend !t up Silky Baked selymes highlighter / Kép forrása: dm

Az elmúlt évek nagy kedvence lett a trend !t up Silky Baked selymes highlighter, amely extra fényt és ragyogást ad a bőrnek, kiemelve az arcunk szépségeit és visszaadva a fiatal, tökéletes bőr látszatát. Finom púderes textúrája miatt könnyen felvihető, nem tömíti el a pórusokat, és ami ennél is fontosabb, nagyon jól fed.

trend !t up Selymes highlighter Silky Baked, 010, 8 g Vásároljon tartósan kedvező áron online is | dm.hu

Boritókép forrása: dm

/divat/smink/a-2024-es-legmenobb-tavaszi-sminktrendje-minden-generacio-kedvence-lesz-x/