Barion Pixel Pandora ME fesztiválra hangolva (x) – Coloré

Pandora ME fesztiválra hangolva (x)

2022. 05. 26.

Fejezd ki önmagad filterek nélkül, a Pandora ME fesztiválok által inspirált ékszerkollekciójával.

Bemutatjuk az új, fesztiválok inspirálta Pandora ME ékszerkollekciót, ami még több színnel, még több mintával és még több lehetőséggel érkezik. Az idén nyáron megjelenő új kollekció lehetővé teszi számodra, hogy megalkosd saját nyári ékszer-toplistád, aminek kombinálható darabjaival kifejezheted valódi, filter nélküli önmagadat.

Mixeld és játszd újra a személyiségedet tükröző egyedi megjelenéseidet a vagány kapcsolóelemek, a nyitott gyűrűk, a medálok és a minifüggők szembetűnő és széles választékával. A kicsattanó, élénk színekben játszó – beleértve az új, batikolt hatást idéző tűzzománcot – darabok segítségével te is készen állsz majd, hogy teljes színpompával ünnepeld a nyarat.

Pandora ME fesztiválra hangolva

A kollekció inspirációját illetően a Pandora kreatívigazgatói, Filippo Ficarelli és Francesco Terzo elárulták: „A Szerelem Nyara, azaz a fiatalok 60-as évek végi és a 70-es évekbeli mozgalma segített a koncepciónk megformálásában, amik tetten érhetők az olyan darabok esetében, mint például a Pandora ME Napenergia medál vagy a Pandora ME Szivárvány szabadság szíve medál. A Pandora ME egy szemléletmód, amit a felfedezés energiája, a különböző stílusokkal való játék és az emberekkel való kapcsolódás alakított ki.”

A Pandora ME ikonikus nagykövetei, Charli XCX, Beabadoobee, Addsion Rae, Donté Colley és Cecilia Cantarano máris kihozzák a legtöbbet nyári megjelenésükből. Fejezd ki a benned rejlő Charlit, akinek fesztiválmantrája: „a több mindig jobb” – nézd meg, ahogy elfoglalja a színpadot az ő vagány, védejegyének számító túlzó stílusában. Addison számára a fesztivál-ragyogás teljes mértékben arról szól, hogy egyedi megjelenéseket alkosson az összekapcsolható lánc elemekkel kísérletezve. Vagy játssz és alakíts át mint Donté, aki imádja folyamatosan felfrissíteni nyári outfitjeit a kedvenc dallamait megidéző stíluselemek váltogatásával.

Ragadd meg a gondtalan nyári hangulatot és fejezd ki saját stílusodat idén nyáron a Pandora ME segítségével.

A teljes kollekció megtekintéséhez és nagy felbontású képekért kattints ide.

#PandoraME

A PANDORA VILÁGÁRÓL

A Pandora a világ legnagyobb ékszermárkája. A vállalat kézzel megmunkált és modern ékszereket tervez, készít és forgalmaz kizárólag magas minőségű alapanyagokból, elérhető áron. A Pandora egyedülálló ékszerei a világ több mint 100 országában, több mint 6 800 értékesítési ponton, köztük nagyjából 2 600 márkaüzletben találhatóak meg.

A Pandora székhelye a dániai Koppenhágában található, és világszerte több mint 27 000 munkavállalót alkalmaz. Ékszereit két thaiföldi, LEED tanúsítvánnyal rendelkező létesítményben gyártja. A Pandora elkötelezett a fenntarthatóság iránt, így célja, hogy 2025-re kizárólag újrahasznosított ezüst és arany felhasználásával készüljenek ékszerei, valamint, hogy 2030-ra felére csökkentse a károsanyag-kibocsátást a teljes értékláncában. A Pandora a koppenhágai Nasdaq értéktőzsdén nyilvánosan bejegyzett cég, összesített árbevétele 2021-ben megközelítőleg 3,1 milliárd EUR volt.