Barion Pixel Töltsd meg szeretettel és jelentéssel, legyen több egyszerű ajándéknál! (X) – Coloré

Töltsd meg szeretettel és jelentéssel, legyen több egyszerű ajándéknál! (X)

2022. 11. 14.

A 2022-es ünnepekre a Pandora Moments kollekcióban olyan új darabok jelennek meg, amelyek még különlegesebbé teszik ezt az időszakot.

Egy Pandora ajándék magába foglalja a varázslatos ünnepi hangulatot, tökéletes arra, hogy örökre szóló ajándékkal lepd meg szeretteidet.

A csodákkal teli téli világ felelevenítésétől kezdve a végtelen univerzum varázslatáig, a kollekció megidézi az évszak csodáit és új mintákkal eleveníti meg a Pandora sokak által kedvelt természetet és égboltot idéző ékszereit.

„A költői szépségű éjszakai csillagok látványvilága inspirált minket, ahogyan egyik a másik után felfedi magát, amikor a köd és a felhők tova szállnak és eltűnnek a messzeségben” – mondta A. Filippo Ficarelli és Francesco Terzo, a Pandora kreatívigazgatói. – „Az új csillag motívumok azt jelképezik, amikor megállunk egy pillanatra, hogy kívánjunk valami jót egymás és a világ számára.”

Ezt az érzést a hullócsillag minták ugyanúgy megidézik, mint az új darabok galaxisa, ami az arányokkal, dimenziókkal és anyagokkal is játszik, hogy ezzel friss energiát kölcsönözzön ünnepi megjelenésednek.

Az ikonikus hópehely motívum is megújult az olyan aprólékos részletek által, amelyek kiemelik az egyes hópelyhek egyediségét és bonyolult geometriáját, továbbá a hópihe mozgásának illúzióját keltik.

A csillogás több lehetőségét rejtve magában, mint eddig bármikor, a Pandora Moments ünnepi kollekciója több, mint egy ajándék. Egy ékszer megtöltve szeretettel és jelentéssel, ami megmutatja az ajándékozó figyelmességét és gondoskodását.

Pandora Moments kollekció / Kép forrása: Pandora
Pandora Moments kollekció / Kép forrása: Pandora

A PANDORA VILÁGÁRÓL

A Pandora a világ legnagyobb ékszermárkája. A vállalat kézzel megmunkált és modern ékszereket tervez, készít és forgalmaz kizárólag magas minőségű alapanyagokból, elérhető áron. A Pandora egyedülálló ékszerei a világ több mint 100 országában, több mint 6 800 értékesítési ponton, köztük nagyjából 2 600 márkaüzletben találhatóak meg.

A Pandora székhelye a dániai Koppenhágában található, és világszerte több mint 27 000 munkavállalót alkalmaz. Ékszereit két thaiföldi, LEED tanúsítvánnyal rendelkező létesítményben gyártja. A Pandora elkötelezett a fenntarthatóság iránt, így célja, hogy 2025-re kizárólag újrahasznosított ezüst és arany felhasználásával készüljenek ékszerei, valamint, hogy 2030-ra felére csökkentse a károsanyag-kibocsátást a teljes értékláncában. A Pandora a koppenhágai Nasdaq értéktőzsdén nyilvánosan bejegyzett cég, összesített árbevétele 2021-ben megközelítőleg 3,1 milliárd EUR volt.

Boritókép forrása: Pandora