Alapdarabok, amik biztosan előfordulnak a ruhatáradban.

Valahányszor valaki megemlíti a divat alapjait, eszembe jut néhány kulcsfontosságú, mégis tipikus ruházat (gondoljunk csak a fehér pólókra és a vékony farmerekre), de az idők megváltoztak, és az alapruházat gondolata is.

A divatos alapok korát éljük, amelyek kissé többletet jelentenek, mint a szokásos döntések. Ezek az új generációs alapismeretek a tökéletes ruhatárak, amelyek nélkülözhetetlenül frissíthetik stílusod. A trendi cool alapok az Instagramon is virágoznak, és mindenképpen jó választási lehetőségek.

pexels victoria borodinova 3315286
Forrás: pexels.com

Ahhoz, hogy tökéletes vizuális képet kapj arról, hogy ezek a darabok miként határozhatják meg az új alapszekrényed, összegyűjtöttük kedvenc hírességeink válogatását, akik felhasználták ezeket a trendeket.

Aszimmetrikus tank-topok

Dobd ki az alap topokat, és cseréld le azokat az új aszimmetrikus tank-topokra, amelyek nagyon elegánsak. Ez az egy vállfelsőrészű darab könnyen kompatibilis bármilyen alsóruházattal, legyen szó szoknyáról, farmerről vagy akár rövidnadrágról.

Rövid ujjú kardigán

A rövid ujjú kardigánok tökéletesek a mindennapi megjelenéshez, és élen járnak az erőteljes trendben.

Hasított leggings

Ki a régi alap fekete nadrágokkal és az új osztott szegélyű nadrágokkal! A Birkin néven ismert leggingsek a legforróbb trendek! Klassz és elegáns megjelenést kölcsönöz, és tökéletesen illeszkedik bármilyen felsőkhöz vagy akár blézerekhez.

Fehér farmer

A vita arról, hogy fehér farmert kell-e viselni, vagy sem, most véget ért! Ma ezek a farmerek. Stílusosan díszítsd őket színes felsőrésszel vagy semleges pulcsival, hogy kitűnjenek.

Bő blézer

A csúnya blézerek a csúcson vannak, és most a többi blúz és kabát stílus alternatívájaként választják őket. Ez egy klasszikus trend, amely soha nem tévedhet el. Megszámlálhatatlanul sokféle stílusban alakíthatod ki, ami javítja az egész öltözéked.

Hosszú farmer szoknya

A farmer midi szoknyák valóban átmeneti darabok, amelyeket felvehetsz a listádba. Sokoldalúak, stílusosak és olyan hízelgők, mint a kényelmes farmerek, mivel megfelelő módon kiemelik testünk formáját. Ennek a szoknyának a hossza miatt magasabbnak is tűnhetsz.

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Hűtsd le magad egy vegán kapros töklevessel!