Barion Pixel Rihanna szőrmés kabátját akarja mindenki – ez lesz az újév kedvenc ruhadarabja – Coloré

Rihanna szőrmés kabátját akarja mindenki – ez lesz az újév kedvenc ruhadarabja

2023. 12. 23.

Úgy tartják, hogy a lila nem éppen a virágzó nők színe, de ha megnézzük Rihanna darabját, akkor kit érdekel, mit tart a mondás!

Rihanna elképesztően menő kabátban jelent meg új divateseményén, amit saját márkája a Fenty és a Puma kollaborációjának alkalmából tartottak. Rihanna üzleti kapcsolata a Pumával még 2014-ben kezdődött, amikor a márka globális nagykövete és a női részlegének kreatív igazgatója lett. Azóta több kollekciót is kiadtak együtt, köztük saját tervezésű cipőt is.

A mostani vörös szőnyeges eseményen a 35 éves világsztár bő farmernadrágja volt a legegyszerűbb darabja az outfitnek. Ehhez egy fehér trikót húzott, melynek dekoltázs része csipkézett volt, az elején pedig nagybetűs felirat volt olvasható, így ötvözve a fehérneműt a hiphop stílussal.

Rihanna
Forrás: Frazer Harrison/Getty Images

Az öltözék igazán nagy dobása a lila dzseki volt, aminek ujjai szőrmések, míg az alapja műbőr. Az összhatás zseniális, és garantáltan bármelyik vagány nő szívesen viselné ezt egy esti kiruccanáson. A különleges kabát tökéletesen harmonizált a szintén lila színű Puma Creeper Phatty tornacipővel.

Rihanna
Forrás: Frazer Harrison/Getty Images

Ékszereiben is visszaköszönt a lila szín – például az egyik drágaköves gyűrűjén. Színes megjelenéséhez igazította a sminkjét is, lágy levendula árnyékot adott a szemhéjának, haja pedig továbbra is mézszőke árnyalatú. A Los Angeles-i Sunset Boulevard NeueHouse-ban tartott rendezvényen az immár kétgyermekes Rihanna ismét bizonyította páratlanul briliáns stílusérzékét.

A vagány estén csak úgy hemzsegtek a hírességek és kiváltképp az influencerek, köztük Evan Ross (Diana Ross fia), aki Ashlee Simpson férje.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Frazer Harrison/Getty Images