Barion Pixel Milyen ékszer illik hozzám? Tippek a választáshoz (x) – Coloré

Milyen ékszer illik hozzám? Tippek a választáshoz (x)

2022. 11. 22.

Anyagok, színek, formák sokaságából választhat, aki ékszerrel egészítené ki aznapi ruhaösszeállítását – de melyiket válassza?

Valószínűleg kevés olyan hölgy van, aki ne hordana szívesen valamilyen ékszert vagy a hétköznapokba, vagy valamilyen különleges alkalomkor. Legyen szó bármilyen egyszerű ruháról, ha jól választunk mellé kiegészítőt, akkor egyszerűen divatos darabbá tudjuk varázsolni az aznapi szettünket. Amikor ékszerekről van szó általában két típusból szoktak válogatni az emberek: a nemesfém és a bizsu ékszerekből. Az arany és ezüst ékszerek ára bizony borsosabb is lehet, így aki rajong ezekért a kiegészítőkért, az mindenképpen nézzen szét a bizsuk között, hiszen manapság már igazán gyönyörű darabokat lehet találni köztük is!

Egész biztos te is sokszor feltetted már magadnak a kérdést, hogy milyen ékszer is illik hozzád. Sok mindentől függ, hogy milyen ékszert érdemes venned. Vannak olyanok, akik a karórákat nem feltétlen sorolják az ékszer kategóriába, pedig az órák is olyan kiegészítőnek tekinthetők, amikkel egy hétköznapi ruhát igazán egyedivé és különlegessé lehet tenni. Egy jól megválasztott karóra nem csak egyszerűen egy kiegészítő, de általa a külvilág felé is üzenni tudsz egy kicsit a személyiségedről! Sokak álma egy divatos és márkás karóra, és néha bizony engedni is kell a csábításnak még akkor is, ha mélyebben a pénztárcánkba kell nyúlnunk. A fenti linkre kattintva a TimeStore karóra webáruházba fogsz eljutni, ahol a legnépszerűbb márkák karóráit fogod megtalálni, ráadásul verhetetlen áron!

Amikor állunk a boltban az ékszerek előtt, és nem tudjuk eldönteni, mely darabok illenének igazán hozzánk, érdemes több dolgot is végig gondolni. Az is fontos szempont, hogy milyen színű ruhákat szoktál hordani. Manapság minden évnek megvannak a maga divatszínei, így jó, ha tisztába vagyunk azzal, hogy nekünk mik azok a színek, amik igazán jól állnak. Ebben kaphatsz segítséget akkor, ha a linkre kattintasz. Amennyiben be tudod határolni, hogy melyik évszaktípusba tartozol, remek tippekre fogsz bukkanni azzal kapcsolatban, hogy milyen árnyalatú ruhákat kell előnybe részesítened innentől kezdve a shoppingolás során.

Ékszervásárláskor figyeljünk arra is, hogy a megfelelő méret mellett döntsünk, hiszen egy túl szűk nyaklánc, esetleg egy bő karkötő nem csak kényelmetlen lesz majd, de nem is fog jól mutatni. Az is fontos, hogy mindig olyan darabokat válogass össze, amik illenek a stílusodhoz. Amennyiben több kiegészítőt is fel szeretnél venni egyszerre, ügyelj arra, hogy összhangban legyenek egymással, és ne ess túlzásba a mennyiséget illetően! Ahogy az élet egyéb területein, úgy itt is érvényes lesz az, hogy a kevesebb néha több. Ami biztos, ha megfogadod ezeket a tanácsokat, nem csak az ékszereid fognak ragyogni, de te magad is!

Borítókép forrása: Pexels