Barion Pixel Micsoda summa! A valaha volt legdrágább ruhák, amiket sztárok viseltek – Coloré

Micsoda summa! A valaha volt legdrágább ruhák, amiket sztárok viseltek

2021. 02. 03.

Eláruljuk, a sztárok mennyit érő szettekben pompázhattak a vörös szőnyegen!

gabrielle henderson pL1qsBqCatk unsplash

Nem szokatlan, hogy a legnagyobb hollywoodi hírességek igazán különleges ruhákat kérnek kedvenc tervezőikről, máskor pedig stylistjaik vadásznak számukra szuper extra szetteket. Néha bele sem gondolunk, vajon mennyibe is kerülnek ezek a kreációk. Márpedig néhány ruhában valószínűleg még a legnagyobb hírességek sem mertek étkezni, táncolni, vagy épp a rendezvénytől csak egy méterre is elmenni, annyira sokba került a ruha, ami rajtuk volt.

Eláruljuk, a sztárok mennyit érő szettekben pompázhattak a vörös szőnyegen!

Rachel McAdams — $30,000
A színésznő egy Getty Atelier szettben lépett 2016-ban a kamerák elé, mikor épp Oscar-díjra jelölték a Spotlightban nyújtott alkotásáért. A ruha ára nagyjából 30 ezer dollár volt.

Sandra Bullock – $40,000
Mikor épp a Gravity című filmért jelölték Oscar-díjra Sandra Bullockot, a nagy eseményre egy 40 ezer dolláros ruhát kapott fel, amit Alexander McQueen tervezett.

Alicia Vikander – $80,000

A színésznő 2016-ban viselte egy autónak az árát egy Louis Vuitton ruha formájában. A sárga ruhakölteményt mindenki alaposan megnézte aznap este, és azóta is ez a színésznő egyik kedvence.

Charlotte Rampling – $120,000

A legendás színésznő 120 ezer dolláros Armani Privé ruháját mindenki megcsodálta a vörös szőnyegen 2016-ban.

Jennifer Lawrence – $4,000,000

Kapaszkodj meg, Jennifer Lawrence 2013-as ruhája, amiben igazi púderpink királynőnek nézett ki, állítólag 4 millió (bizony, 4 millió!) dollárba került. Ezt nehéz überelni.

Borítókép forrása: Unsplash
/divat/oltozkodes/micsoda-summa-a-valaha-volt-legdragabb-ruhak-amiket-sztarok-viseltek/