Barion Pixel Mantrák, medálok és mondanivaló: már elérhetők a Pandora ME új darabjai (x) – Coloré

Mantrák, medálok és mondanivaló: már elérhetők a Pandora ME új darabjai (x)

2023. 10. 24.

A Pandora ME legújabb kollekciója esztétikus formába öntve vegyíti a szimbolizmus elemeit, és arra bátorít mindenkit, hogy ékszerei által adjon személyes jelentést megjelenésének. Az újonnan elérhető darabok között egyaránt megtalálhatók a szimbolikus jelentéssel bíró medálok és minifüggők, az új gyöngyös láncszemes nyaklánc és karkötő, valamint a piramisok gyűrű.

A 14 karátos arannyal futtatott és geometrikus mintázattal megalkotott Pandora ME a fény ereje nap medál charm sugárzó vonalaival és a háromszögekkel testesíti meg a Nap energiáit. A kollekcióban megtalálható még két medál charm, amik egy-egy mantrát jelenítenek meg. A rájuk gravírozott szavak mindenki számára egyéni értelmezéssel bírnak, így téve az egyes darabokat még személyesebbé. Ezeknek a szimbolikus vonásoknak köszönhetően az új Pandora ME charmok modern amulettek, amik olyan pozitív erőket jelképeznek, mint a szerelem, a szerencse és a hála.

„A Pandora ME a kreativitásról szól, arra szeretnénk bátorítani mindenkit, hogy kifejezze saját kreativitását” – mondták a Pandora kreatívigazgatói, A. Fillippo Ficarelli és Francesco Terzo. – „Ennek fontos eszközei a medálok és a mini függő charmok. A kollekció fontos elemei a modernség, a jelentés, az alkotás.”

Mantrák, medálok és mondanivaló / Kép forássa: pandora
Mantrák, medálok és mondanivaló / Kép forássa: pandora

Új textúrák a halmozás új dimenziójához

A kollekció új darabjai között megtalálható nyaklánc, karkötő és gyűrű is, amik tökéletesen rétegezhetők egymással. A Pandora ME fémgyöngyös és nagy szemű láncos karkötő a klasszikus gyöngysor újragondolt, modern verziója.

A Pandora ME piramisok gyűrű piramis alakzatokkal öleli körbe az ujjat, ami különleges textúrát ad az egymásra halmozott gyűrűkhöz. A mintát a szegecselt ruhák inspirálták, amit a négyszögletes cirkónia kövek tesznek még különlegesebbé.

Gondosan kidolgozott részletek

A Pandora ékszerek minden darabja szakemberek aprólékos munkájával készült, és átlagosan 25 pár kéz dolgozott minden darabon. Az új Pandora ME daraboknál olyan innovatív megoldások is megtalálhatók, mint a Pandora ME zodiákus kör medál charmon található mozgatható nyíl, ami a 12 csillagjegy bármelyike felé fordítható, így adva viselője kezébe a döntést, hogy milyen jelentést ad ékszerének.

Mantrák, medálok és mondanivaló / Kép forássa: pandora
793046c01 V2

A PANDORA VILÁGÁRÓL

A Pandora a világ legnagyobb ékszermárkája. A vállalat kézzel megmunkált és modern ékszereket tervez, készít és forgalmaz kizárólag magas minőségű alapanyagokból, elérhető áron. A Pandora egyedülálló ékszerei a világ több mint 100 országában, több mint 6 800 értékesítési ponton, köztük nagyjából 2 600 márkaüzletben találhatóak meg.

A Pandora székhelye a dániai Koppenhágában található, és világszerte több mint 27 000 munkavállalót alkalmaz. Ékszereit két thaiföldi, LEED tanúsítvánnyal rendelkező létesítményben gyártja. A Pandora elkötelezett a fenntarthatóság iránt, így célja, hogy 2025-re kizárólag újrahasznosított ezüst és arany felhasználásával készüljenek ékszerei, valamint, hogy 2030-ra felére csökkentse a károsanyag-kibocsátást a teljes értékláncában. A Pandora a koppenhágai Nasdaq értéktőzsdén nyilvánosan bejegyzett cég, összesített árbevétele 2021-ben megközelítőleg 3,1 milliárd EUR volt.

Borítókép forrása: Pandora