Barion Pixel Legyen ez a nyár az önfeledtség nyara! – A Decathlon bemutatta idei fürdőruha- és bikinikollekcióját (x) – Coloré

Legyen ez a nyár az önfeledtség nyara! – A Decathlon bemutatta idei fürdőruha- és bikinikollekcióját (x)

2023. 05. 03.

A Decathlon Olaian fürdőruha- és bikinikollekciója idén számos új darabbal bővül, amik a színek és a szabás terén minden eddiginél nagyobb változatosságot kínálnak a nyárra. A márka célkitűzése, hogy testalkattól függetlenül mindenki megtalálja a számára megfelelő öltözetet a strandra, és magabiztosan töltse el szabadidejét a vízparton, legyen szó akár pihenésről vagy sportolásról.

Ahogy a többi sportág esetében is, a modellek itt is különböző felhasználói szinteknek megfelelően különíthetők el, hogy mindenki ki tudja választani azt, ami hozzá leginkább passzol majd. A kezdő szint azoknak ajánlott, akik főleg a vízparton élvezik a napsütést, a középhaladó és haladó szintet pedig azoknak tervezték meg, akik különböző intenzitású fizikai aktivitást végeznek a vízben.

Decathlon Fürdőruha- és bikinikollekció / Kép forrása: Decathlon
Decathlon Fürdőruha- és bikinikollekció / Kép forrása: Decathlon

„Minden fazont szörfösök teszteltek eltérő szituációban, a ruhákat próbára tették szárazföldön, úszómedencében és a tenger hullámai között is, így biztosítva azt, hogy különböző körülmények között is megállják a helyüket. Szeretnénk gondoskodni arról, hogy mindenki gyönyörűnek és magabiztosnak érezze magát, amikor fürdőruhát ölt. Az idei év kulcsszava a diverzitás, szabás és funkcionalitás szerint is rengeteg lehetőséget rejt magában a kollekció, ráadásul megjelennek a trendi minták és színek is” – árulta el Domokos Viktória, a Decathlon vízisportokért felelős sportigazgatója.

A nők 80%-a számára fürdőruhavásárláskor a felső kiválasztása a legfontosabb, hiszen a megfelelő melltartó megtalálása jellemzően nagyobb kihívást jelent, mint az alsóé. Az egymással egyszerűen kombinálható mix & match darabok erre is megoldást nyújtanak.

„A nőket még napjainkban is nagyobb figyelem és több kritikus szem kíséri, mint férfitársaikat, amikor az öltözékükről van szó. Ez nincs másképp a nyári strandszezonban sem. Ezért is kiemelten fontos, hogy a kiválasztott fürdőruha vagy bikini olyan legyen, amiben a hölgyek magabiztosan és önfeledten tudják élvezni a vízben és vízparton töltött időt, alkattól és élethelyzettől függetlenül. Ehhez elengedhetetlen egy kényelmes darab, ami megfelelő tartást biztosít és nem mozdul el” – tette hozzá Csalár Bence divatszakértő, aki tanácsadóként segítette a Decathlon munkáját a kollekciót bemutató eseményen.

Decathlon Fürdőruha- és bikinikollekció / Kép forrása: Decathlon
Decathlon Fürdőruha- és bikinikollekció / Kép forrása: Decathlon

Az új kollekciót bemutató eseményen a vendégek élőben is megtekinthették a modellek által prezentált szetteket. Az idei minták és színek már elérhetők a Decathlon áruházaiban és webshopjában, a kínálat pedig hamarosan még több, limitált kiadású darabbal bővül majd.

Borítókép forrása: Decathlon