Barion Pixel Közeleg a Valentin-nap: ünnepeljetek dizájnosan! (x) – Coloré

Közeleg a Valentin-nap: ünnepeljetek dizájnosan! (x)

2022. 01. 21.

A Pandora idei Valentin-napi kollekciója azokat az apró cselekedeteket jelképezi, amikkel a mindennapokban kifejezzük a szeretetünket, és amiket a legbecsesebb emlékeinkben őrzünk – amivel megmutathatjuk a számunkra különleges embereknek, hogy mennyire fontosak nekünk.

A kihívást jelentő időkben a kedvességet és odafigyelést kifejező apró cselekedetek éreztethetik velünk a leginkább azt, hogy fontosak vagyunk; ezeket az emlékeket szeretnénk megőrizni. Azért, hogy a szeretetnek ezeket az apró kifejezéseit méltón ünnepelje, a Pandora megalkotta a szétválasztható Lakat és Kulcs függő charmokat – ennek a designnak a segítségével megörökíthetjük a legszebb emlékeinket és innentől fogva bárhova magunkkal vihetjük őket.

Valentin-nap
Forrás: Pandora

Az új charmok újraértelmezik a lakatot mint az örök szerelem zálogát: a lakatot egy kulccsal zárhatod be, majd odaadhatod annak, akit szeretsz. A sterling ezüstben, 14 karátos arannyal futtatott különleges fémötvözetben és 14 karátos rózsaarannyal futtatott különleges fémötvözetben elérhető lakat egy egyedi hibrid a charm, a függő charm és kapocs között. A lakat charm és az új szabadkézi szív motívum is arra lett megalkotva, hogy mindenütt ünnepeljék a szeretet minden formáját.

Filippo Ficarelli és Francesco Terzo, a Pandora designjai mögött álló kreatív páros így kommentálja az új ékszereket: „Az új szétválasztható Lakat és Kulcs függő charm a kapcsolatok kötelékét hangsúlyozza, azt jelképezve, ahogy a drága emlékeinket a szívünkbe zárjuk és mindig magunkkal hordozzuk őket.”

Pandora Lakat
Forrás: Pandora

Minden apró, a szeretetünket kifejező cselekedethez, minden pár történetéhez megtalálhatjuk a tökéletes Pandora ékszert és a pillanatot, ami méltó az ünneplésre.