Barion Pixel Kényelmes viselet férfiaknak (x) – Coloré

Kényelmes viselet férfiaknak (x)

2022. 12. 18.

A férfiaknak nem mindig olyan könnyű és egyszerű ajándékot választani, azonban, a pizsamának és a köntösnek szinte minden férfi örül, hiszen a férfiak nagy része nem igazán szeret vásárolni.

Hogyan válasszunk pizsamát férfi ismerősünknek, barátunknak, rokonunknak?

Az üzletekben már a férfi pizsamák terén is nagyon széles a választék, hiszen sokféle stílusú és fazonú pizsama között válogathatunk. Az egyik legfontosabb szempont, amikor hálóruházatot vásárolunk, hogy kényelmes legyen, és ne korlátozza a mozgást alvás közben. Pizsamát választhatunk anyag szerint, azaz dönthetünk pamut, pamut körkötött kelme, a modál és a viszkóz anyag között is.

Amikor a pizsamát vásárolunk a szeretett férfinek, mindenképpen azt kell eldöntenünk, hogy milyen is az adott férfi stílusa, testalkata és alvási szokásai, hiszen ezek is nagyban meghatározzák, hogy végül, milyen pizsamára esik majd a választásunk. E szerint választhatunk szettet, azaz színben egymáshoz illő pólót és hosszú – vagy rövidnadrágot. Ez a típusú férfi pizsama azoknak a férfiaknak javasolható, akik nem a klasszikus pizsamák hívei. Dönthetünk egy kényelmes alvónadrág vagy rövidnadrág mellett, amelyet a megajándékozni kívánt férfi kedvenc pólójával egészíthetünk ki. Sok férfi pedig nagyon szeret sortban, rövidnadrágban aludni, de az is opció, ha boxeralsót vásárolunk egy kényelmes pizsama felsővel, vagy egy komfortot biztosító anyagban és színben passzoló pólóval. Pizsama vásárlásánál gondoljunk az adott férfi testalkatára is. A kínálatban találni fogunk XXL méretű alvóruhát is. Ha télen lepjük meg a hozzánk közelálló személy, akkor érdemes meleg pizsamában gondolkodni.

Ferfi Pizsama
Fotó forrása: Astratex

Hogyan válaszunk köntöst, fürdőköpenyt?

Ha úgy véljük, hogy önmagában a pizsama kevésnek bizonyul ajándéknak, vagy nem ilyen holmit szeretnénk venni, akkor egy-egy férfinak remek ajándék lehet a fürdőköpeny, a köntös is. De hogyan válasszunk? Sok szempontot figyelembe vehetünk. A puha mikroplüsből készült, kapucnis férfi köntösök kellő meleget biztosítanak és hihetetlenül kényelmesek. Egy ilyen köntösben még akkor sem fog fázni a megajándékozott, ha csupán fehérneműt, alsóneműt visel a köpeny alatt.

A legtöbb férfi, amikor saját magának vásárol köntöst, a klasszikus, basic darabokat keresi az üzletekben, hiszen egy ilyen fürdőköpeny praktikus szabással, megkötős derékövvel, és klasszikus kivitelezésben készül. Válogathatunk combközépig, térd fölé érő és a térd alá érő modellekből is. A klasszikus darabok között is találunk kapucnisat, illetve vásárolhatunk zsebbel ellátottat is. Ennek akkor veszi hasznát az ünnepelt, ha sokat jár uszodába, így a zsebnek funkcionális szerepe is lesz.

Mint ahogyan a pizsamák esetében, úgy a köntösöknél is tartsuk szem előtt az adott férfi méreteit, illetve télire szánt ajándéknál az is kulcsfontosságú, hogy a köntös puha, meleg és kényelmes legyen.

Borítókép forrása: Astratex