Barion Pixel Itt a Game of Thrones x Pandora kollekció: Az önkifejezés és egyéniség ünneplése (x) – Coloré

Itt a Game of Thrones x Pandora kollekció: Az önkifejezés és egyéniség ünneplése (x)

2023. 09. 29.

A 12 darabból álló kollekció piacra dobásával a Pandora a rajongók elsöprő igényére válaszol és egy új világot nyit meg számukra saját történetük elmesélésére. Az ékszerek szeptember 28-tól elérhetők, az együttműködés során az ékszerház új kézműves technikákat is bemutat, amelyeket mind a fantasy sorozat ikonikus szimbolikája inspirált.

A Warner Bros. Discovery Global Consumer Products-cal közös hivatalos együttműködés keretében a Game of Thrones x Pandora kollekció a híres világot viselhető formában kelti életre. A kollekció minden darabja egy-egy történetet mesél el, arra bátorítva a viselőiket, hogy a sorozat során felfedezett témák segítségével fejezzék ki önmagukat.

A Pandora kreatívigazgatói, A. Filippo Ficarelli és Francesco Terzo így nyilatkozott az együttműködésről: „Minden ékszer egy történetet mesél el visszaidézve a sorozatból egy szeretett pillanatot vagy karaktert. Fontos volt számunkra, hogy hűen jelenítsük meg a sorozat szimbólumait és jelképeit, hiszen a történeteik olyan erőssé tesznek, hogy azt érzed, bármi lehetséges.”

162969c01 V2
Game of Thrones x Pandora kollekció / kép forrása: Pandora

Közös víziót közvetítő minták és kidolgozottság

A Game of Thrones világa a Házakról, a családokról és az őket jelképező páncélokról híres, olyan karakterekről, amiket egy közös identitás egyesít. A kollekció az ékszer mint ragyogó páncél koncepciójával kísérletezik, a sorozat egyes elemeit alakítva át viselhető mintákká, amelyek lehetővé teszik, hogy a rajongók kifejezzék kreativitásukat és egyedi meglátásukat, ahogy az ékszereiket kombinálják.

A kézműves technikák tükrözik a Game of Thrones történeteit, textúráit és tájait. A sorozat vizuális világának megjelenítéséhez a Pandora hagyományos sterling ezüst oxidálási stílusa adott ihletett, így adva az ékszereknek kontrasztos sötét részeket. Ez a technika kulcsfontosságú a Vastrón charm esetében, amely a történet szívét jelképezi, a hatalmi játékot, a rajta feltűnő, zöld mesterséges kő pedig az egyik kardon található smaragdot szimbolizálja.

Az olyan új technikák, mint például a kollekció során alkalmazott lézerforrasztás, elengedhetetlenek az ékszerház számára a kulcsfontosságú témák ékszerformába való átültetése során. A Sárkánytojás charm és a két színű Murano Sárkány charm egyaránt a kettősséget elevenít meg, a jó és a rossz közötti ellentétet szimbolizálják a Game of Thrones világában.

A Game of Thrones x Pandora kollekció 2023. szeptember 28-tól elérhető az üzletekben és online, korai hozzáférést biztosítva a Pandora Club tagjainak.

Game of Thrones x Pandora kollekció / kép forrása: Pandora
Game of Thrones x Pandora kollekció / kép forrása: Pandora

A PANDORA VILÁGÁRÓL

A Pandora a világ legnagyobb ékszer márkája. A Pandora kézzel készült ékszerei magas minőségű anyagokból készülnek, és végtelen lehetőséget kínálnak a személyre szabásra, lehetővé téve az emberek számára, hogy kifejezzék egyedi stílusukat a darabokon keresztül. A Pandora több mint 40 évvel ezelőtt kezdte el tevékenységét egy kis ékszerüzletként Koppenhágában, Dániában, és ma már több mint 100 országban jelen van. A fenntarthatóságot kiemelt célkitűzésként kezelve, 2025-re a Pandora csak újrahasznosított ezüstöt és aranyat fog beszerezni ékszereinek elkészítéséhez, és 2030-ra felezni fogja a szén-dioxid-kibocsátását a teljes értékláncában.

A Warner Bros. Discovery Global Consumer Products-ról (WBDGCP)

A Warner Bros. Discovery Global Consumer Products (WBDGCP) a Warner Bros. Discovery Global Brands, Franchises, and Experiences része, a cég erős szórakoztatóipari márka és franchise portfólióját közvetíti a világ minden táján lévő rajongók életébe. A WBDGCP világszerte a legjobb licenctulajdonosokkal olyan díjnyertes játék, divat, lakberendezés és kiadói műsorokon működik együtt, amelyeket a Warner Bros. filmjei, televíziós, animációs és játékstúdiói, valamint az HBO, a Discovery, a DC, a Cartoon Network, az HGTV, a Eurosport, az Adult Swim és mások legnagyobb franchise-ai ihlettek. Innovatív globális licencelési és merchandising programjaival, kiskereskedelmi kezdeményezéseivel és promóciós partnerségeivel a WBDGCP a világ egyik vezető licencelési és kiskereskedelmi merchandising szervezete.

Borítókép forrása: pandora

/divat/oltozkodes/itt-a-game-of-thrones-x-pandora-kollekcio-az-onkifejezes-es-egyeniseg-unneplese-x/