Ismerd meg a királyi család inspirálta divatirányzatokat!

Folyamatosan tanuljuk tőlük a stílust.

A brit királyi család tagjai nem csak minket, hétköznapi embereket inspirálnak folyton öltözködésükkel, frizurájukkal, és komplett megjelenésükkel, de még a sztárokat is, sőt, a divattervezők is elég gyakran merítenek ihletet a hercegnők és hercegnék korábbi viseleteiből. Egyes stylistok és divattervezők olyan kreációkat álmodtak meg Buckingham palota lakóinak, hogy akár évekkel, sőt, évtizedekkel később is szívesen vesznek fel például Hollywood legnagyobbjai hasonló szetteket.

Bemutatunk néhány olyan öltözéket, amelyeket a királyi család tagjai inspiráltak, te pedig bármikor ellesheted tőlük.

Colorblocking Diana módra

Régen egyáltalán nem számított divatosnak a colorblocking, azaz a nem összeillő színek alkalmazása. Azonban Diana hercegné olyan nagyszerűen viselte a rózsaszín és piros összeállítást, hogy sokan megjegyezték, és később el is kezdték viselni. Épp ilyen szokatlan, de később népszerű kombináció lett a narancs és lila, szintén a walesi hercegnét követve.

Kép forrása: Youtube

Katalin hercegné színes kabátjai

Vilmos herceg felesége simán megkaphatná a kabátok királynője címet, ugyanis annyira elterjedtek általa a gyönyörű, színes, hangsúlyos kabátok, hogy egyre több divatház gyártja őket, a nők pedig nyitottabbak lettek a színes szövetekre is a klasszikus fekete és barna mellett. Köszönjük, Katalin!

Újra divat a skótkocka

Sosem volt még annyira menő a skótkocka, mint mióta Katalin hercegné ismét bemutatta nekünk. Egyre több márka rukkol elő skótkockás darabokkal, Katalin hercegné pedig főleg decemberben, karácsony körül viseli szívesen a mintát. Különösen nőies és elegáns nagy, statement ékszerekkel párosítva.

Lady Di, a kalapok nagyasszonya

Diana hercegné kalapok terén is nagyon otthon volt, mindig tudta, milyen ruhához vagy eseményhez milyen kalapot illik párosítani. Egyre több híresség vesz fel színes, látványos fejfedőket nagy eseményekre, és ez valószínűleg nem számítana feltétlenül arisztokratikusnak, ha a királyi család nem vezette volna be.

Meghan Markle ceruzaruhái

Meghan Markle nem csak hercegnésége alatt, hanem már színésznőként is imádta a ceruzaszoknyákat és ruhákat. Manapság, ha valaki csak egyetlen ruhával jellemezhetné Harry feleségének stílusát, tutira ez lenne az. Meghan tökéletesen kiemeli alakját a testhezálló ceruza ruhákkal, sőt, bátran kimondható, hogy divatba is hozta azokat.

A színek királynője

Azt hitted, II. Erzsébet kimaradhat a divatinspirációs listáról? Nem-nem. Erzsébet királynő is legalább akkora fashionista, mint a család többi női tagja, hiszen világszerte híres a színes kosztümjeiről. Stylistjai mindig eltalálják, melyik élénk árnyalatoktól ragyog a leginkább az uralkodónő, ő pedig büszkén viseli azokat.
Hollywood idősebb színésznői sem félnek a színektől, ők is szívesen rikítanak a szivárvány árnyalataiban, ahogy a királynő is rendszeresen megteszi.
Kifejezetten örülünk, hogy Erzsébet divatba hozta az élénk színeket, mindenkinek érdemes megmutatnia a saját színpalettáját a ruháin.

Katalin és a tweed térhódítása

A kissé elfeledett tweed anyagot a hercegnék ismét divatba hozták, már nem csak kosztümként, hanem kosztümruhaként is menőnek számít, és az sem divattörvény sértő, ha kerül bele néhány fényesebb szál.

Borítókép forrása: Youtube

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Kórházban töltötte az éjszakát II. Erzsébet – Ez volt az oka