Így maradj mindig divatos

A népszerű hiedelemmel ellentétben, az igazán sikkes és stílusos nők nem szuperhősök, csak egyszerűen jól felkészültek. Ha te is hasonlítani akarsz kívül-belül mindig tökéletes barátnőidre (ugye mindenkinek van ilyen barátnője?!), az alábbi 15 dolgot tedd meg nap mint nap.

1. Tervezd meg előremit veszel fel másnap. Időt, energiát és feszültséget spórolsz meg, és nyugodtabban viselsz mindent.

2. Adj időt magadnak minden reggel, hogy elkészülj. Inkább kelj fel 15 perccel korábban, mint hogy késésben kapkodj és rossz döntéseket hozz.

3. Fordítsd figyelmet az alsóneműre is: anyagban, színben és sziluettben illő melltartót és bugyit hordj. Jobban érzed magad, ha nem emiatt aggódsz.

4. Kövess más stílusos hölgyeket inspirációért. Instagram, Pinterest, divatoldalak, outfit-videók. Észrevétlenül is fejlődik stílusod.

5. Az időjárásnak megfelelően öltözködj. Nincs is rosszabb, mint a túl nyárias, vagy túl meleg öltözet nem megfelelő pillanatban.

6. Az alkalomhoz illően öltözködj. Ne érezd magad kívülállónak magassarkúban egy pikniken, és húzz magassarkút az alkalmi megjelenésekhez.

7. Csak olyan ruhákat vegyél fel, melyeket rád szabtak és előnyösen állnak. Csak azért ne vegyél fel semmit, mert jó a színe, vagy nincs más tiszta ruhád.

8. Dobd fel öltözékedet legalább egy drágának és minőséginek tűnő darabbal. Egy jól szabott zakó, egy szép táska vagy egy menő napszemüveg sikkessé tesz.

9. Mindig a tökéletes és jól illő kiegészítőket válaszd öltözékedhez. A színben és stílusban jól megválogatott cipő, táska és ékszerek már fél sikernek számítanak.

10. Otthon ne viseld a legjobb ruháidat, inkább mindig öltözz át melegítőbe. Így tovább marad újszerű az összes holmid.

11. Viselés vagy mosás után mindig hajtogasd vagy lógasd fel ruháidat. Ugye milyen rossz érzés, amikor kedvenc blúzodat gyűrötten rángatod ki szekrényed aljáról?

12. Tudd, hogy mikor kell magassarkút viselned, és mikor kell kényelmes cipőt. Vasárnap délután sétához felesleges magassarkút húznod.

13. Gondosan válogasd szét ruháidat mosáshoz és szárításhoz. A jól kezelt és gondosan ápolt ruhadarab sokáig új maradhat.

14. Mindig legyen nálad divat-esősegély doboz: tű, cérna, biztosítótű, ragtapasz balesetek esetére.

15. Mindig maradj hű személyes stílusodhoz. Ne látszódjon rajtad, hogy kényelmetlenül érzed magad ruháidban.

(Forrás: Divatesszepseg.co.hu | Fotó: Pixabay.com)

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Mi szükséges a baba nyugodt alvásához és mi nem?