Barion Pixel Éppoly különleges, mint a szereteted (x) – Coloré

Éppoly különleges, mint a szereteted (x)

2023. 02. 13.

Valentin-nap alkalmából a Pandora a szeretet egyedi formáit ünnepli, olyan új, különleges darabokat mutatva be, amik a szívünkhöz közelállók, a számunkra legfontosabb személyek előtt tisztelegnek. Egy szívből jövő charm vagy ragyogó minta tökéletes eszköz lehet annak ünneplésére, ahogy látjuk, szeretjük és megértjük egymást.

Minden Pandora darabot úgy terveztek, hogy egyedi és különleges legyen, ami minden egyes ajándékozottnak saját jelentést hordoz majd – emlékeztetve őket egy fontos emlékre, eseményre vagy személyre.

Idén Valentin-nap alkalmából a Pandora bemutatja a vadonatúj Pandora Moments szegecselt kígyólánc karkötőt. A piramis formájú, gömbölyded szegecsek megragadják és visszaverik a fényt, a középen elhelyezkedő, végtelen szívet formáló kapoccsal rendelkező ikonikus lánc pedig a charmok bármely választékának hangsúlyt ad majd.

A Pandora Moments kollekció emellett romantikus charmokkal is bővül. Személyes és jelentéssel bíró, kéttónusú szívek és lakatok csatlakoznak a jól ismert lakatok és kulcsok által inspirált szimbólumokhoz.

A Pandora Timeless tündöklő újdonságai, mint például az új, remekül halmozható, hullám mintájú darabok, azt tükrözik, ahogy akkor ragyogunk, amikor szeretteink közelében vagyunk. Tedd emlékezetessé ezt a Valentin-napot azokkal az ékszerekkel, amik a te szerelmed történetét mesélik el. Találj a Pandora segítségével olyan különleges ajándékokat, amilyen különlegesek az érzéseid.

A PANDORA VILÁGÁRÓL

A Pandora a világ legnagyobb ékszermárkája. A vállalat kézzel megmunkált és modern ékszereket tervez, készít és forgalmaz kizárólag magas minőségű alapanyagokból, elérhető áron. A Pandora egyedülálló ékszerei a világ több mint 100 országában, több mint 6 800 értékesítési ponton, köztük nagyjából 2 600 márkaüzletben találhatóak meg.

A Pandora székhelye a dániai Koppenhágában található, és világszerte több mint 27 000 munkavállalót alkalmaz. Ékszereit két thaiföldi, LEED tanúsítvánnyal rendelkező létesítményben gyártja. A Pandora elkötelezett a fenntarthatóság iránt, így célja, hogy 2025-re kizárólag újrahasznosított ezüst és arany felhasználásával készüljenek ékszerei, valamint, hogy 2030-ra felére csökkentse a károsanyag-kibocsátást a teljes értékláncában. A Pandora a koppenhágai Nasdaq értéktőzsdén nyilvánosan bejegyzett cég, összesített árbevétele 2021-ben megközelítőleg 3,1 milliárd EUR volt.

Boritókép forrása: Pandora