Barion Pixel Egyediségre tervezve (x) – Coloré

Egyediségre tervezve (x)

2022. 10. 26.

Fejezd ki kreativitásod a Pandora ME új darabjaival!

A Pandora most először mutatja be a Pandora ME kollekció új, végtelen lehetőségekkel variálható, aranyszínű darabjait, amik most minden eddiginél több ikonikus formával jelentkeznek.  Ha egész évben szeretnéd élvezni a csillogást, tökéletes választások lehetnek a Pandora új láncszemes karkötői és nyakláncai, a 14 karátos arannyal futtatott, valamint sterling ezüst változatban is kapható édesvízi tenyésztett gyöngyökkel kiegészített ékszerek, amik új textúrát csempésznek a változatos darabokba.

Pandora ME kollekció
Pandora ME kollekció / Kép forrása: Pandora

„A 14 karátos arannyal futtatott ékszereket különleges módon, a Pandora ME lencséjén keresztül vezetjük be a kollekcióba” – mesélte A. Filippo Ficarelli és Francesco Terzo a Pandora két kreatívigazgatója. – „Amikor az arany megjelenik, akkor minden más megvilágításba kerül, így a mi ikonikus láncaink is azonnal átalakultak.”

Az új mini függők és medálok egyedülálló szimbolizmust hoznak a kollekcióba. A misztikum és spiritualitás inspirálta darabok lehetővé teszik számodra az egyedi kombinációk megalkotását, amikkel kifejezheted önmagad. Az új, egymásra rétegezhető gyűrűk és szögletes cirkónia pavéval díszített fülbevalók új vásznat biztosítanak a kreativitásnak.

Írd újra az aranyszabályokat a Pandora ME ékszereivel, melyeket az üzletekben és a pandora.net oldalon is megtalálhatsz.

#PandoraME

#ForEveryME

A PANDORA VILÁGÁRÓL

A Pandora a világ legnagyobb ékszermárkája. A vállalat kézzel megmunkált és modern ékszereket tervez, készít és forgalmaz kizárólag magas minőségű alapanyagokból, elérhető áron. A Pandora egyedülálló ékszerei a világ több mint 100 országában, több mint 6 800 értékesítési ponton, köztük nagyjából 2 600 márkaüzletben találhatóak meg.

A Pandora székhelye a dániai Koppenhágában található, és világszerte több mint 27 000 munkavállalót alkalmaz. Ékszereit két thaiföldi, LEED tanúsítvánnyal rendelkező létesítményben gyártja. A Pandora elkötelezett a fenntarthatóság iránt, így célja, hogy 2025-re kizárólag újrahasznosított ezüst és arany felhasználásával készüljenek ékszerei, valamint, hogy 2030-ra felére csökkentse a károsanyag-kibocsátást a teljes értékláncában. A Pandora a koppenhágai Nasdaq értéktőzsdén nyilvánosan bejegyzett cég, összesített árbevétele 2021-ben megközelítőleg 3,1 milliárd EUR volt.

Boritókép forrása: Pandora

/divat/oltozkodes/egyedisegre-tervezve-x/