Barion Pixel Divattippek szilveszteri bulira (X) – Coloré

Divattippek szilveszteri bulira (X)

2023. 12. 27.

Még jó, hogy az óév búcsúztatása, és az újév alapos üdvözlése trendi, stílusos szettet követel. Ám nem a ruhával kezdődik a válogatás, nem az a fő kérdés, hogy estélyi vagy éppen egy őrületesen vonzó farmerköltemény a megfelelő. Igen, ezek is lényegi dilemmák, de mindenek előtt azt célszerű eldönteni, hogy is nézzen ki az ünnepi fehérnemű?

Ha a fehérnemű stimmel, akkor jöhet a többi!

Bármilyen meglepő, de ha a bugyi vagy a melltartó nem az igazi, az rányomhatja a bélyegét a szett egészére. Ezért kell elkezdeni az alapoktól, és aztán felépíteni a többi részletet. Például az alakformáló bugyi tökéletes választás, pláne, ha szilveszterkor a bulizásé a főszerep. Az elegánsabb, vagy legalábbis a hétköznapoktól nagyban eltérő megjelenést csak fokozza, ha a bugyi kicsit megtámogatja az idomok megfelelő arányú kihangsúlyozását. Sokan tartanak attól, hogy a női fehérnemű ezen variációja túlságosan kényelmetlen, szorít, kicsit olyan, mint a középkorban a fűző: erőszakkal éri el a hatását. De ez egy teljesen alaptalan félelem. Az alakformálás nem jár együtt sem szorító, sem egyéb kényelmetlen érzettel, pusztán a bugyi anyaga, valamint fazonja teszi lehetővé ezt a nem mindennapi végeredményt. Úgyhogy az alakformáló fehérnemű viselése semmiféle lemondással, vagy áldozattal nem jár együtt. Túlzás nélkül kijelenthető, hogy hátrányoktól nem kell tartani, ám előnyökkel annál inkább érdemes számolni, mert azokból akad bőven.

Fxwb0011la107 Ivoryd001954mi068 Kal Cerna
Forrás: Astratex.hu

És ha már alakformálás, akkor a push-up melltartó is ide kívánkozik. A melltartó funkcionális és esztétikus feladatokat is ellát, ez tény. Viszont a segítségével picit fokozható a látvány, ami a maga természetességében is szép, ez nyilvánvaló, de egy kis fortéllyal még előnyösebb összhatás érhető el. A pánt nélküli melltartó akkor különösen jó ötlet, ha a ruha kellőképpen kivágott, és például vállrésszel nem is rendelkezik. Ekkor megőrizhető a ruha stílusossága, miközben a melltartó is elláthatja a feladatát.

Mi újság a csipkékkel?

A csipkés fehérnemű örök klasszikus, megunhatatlan. Vonzó, csábító, egyszerűen jó érzés viselni. A csipkés bodyt ezért nem ildomos kihagyni a szettből, a megjelenése magáért beszél, és ilyesfajta extravaganciát minimum megérdemel egy mindent bele szilveszteri buli.

11
Forrás: Astratex.hu

A body mellett az alsónemű szekcióból még a tanga is említésre méltó. A női tanga nem csupán nyáron jó, ha előkerül a szekrény mélyéről. Az újév üdvözlésének alkalmából simán elő- és felvehető, a siker borítékolható. Azon túl, hogy szexi, kényelmes is egyben, így sem a csábításról, sem a komfortosságról nem kell lemondani a buli hevében.

Melyek a legmenőbb színek?

A színválasztást mindenképpen kifizetődő taktika az öltözék többi részéhez igazítani. Ha cél, hogy a fehérnemű jelenléte rejtve maradjon, akkor nyilván nem érdemes fehér ruha alá fekete bugyit és melltartót húzni, de akad, aki pont, hogy láthatóvá akar válni ilyen módon is. A lényeg a saját ízléshez való igazodás. A színválaszték óriási, tehát nem okozhat nehézséget senkinek sem ráakadni arra a variációra, ami a szívének kedves, és ami maradéktalanul passzol az ünnepi gardróbjához.

Borítókép forrása: Freepik