Barion Pixel Divatos platformos cipők stílusos nőknek (x) – Coloré

Divatos platformos cipők stílusos nőknek (x)

2023. 09. 05.

Centiket és magabiztosságot adnak, és minden lépést gördülékennyé tesznek. A női platformos cipők már régóta jelen vannak a streetwearben, és az utcai trendek rajongóinak szettjeiben is nagy kedvencnek számítanak. Azt tervezed, hogy beszerezz legalább egy modellt, de nem tudod, melyiket válaszd? Ebben az útmutatóban a női sneakerek és a vastagabb talpú sneakerk közötti legjobbak listáját olvashatod. Érdekel? Akkor olvass tovább!

A Nike Air Force 1 Platform modell

A Nike Air Force 1 sneaker a streetwear egyik ikonja, így nem meglepő, hogy a magasított talpú verziója is lenyűgöző. Ez a platformos lépő klasszikus felsőrészt ötvöz vastag és különlegesen barázdált talppal. Az Air Force ennek a változatának előnye az új, szűkülő kialakítás, aminek köszönhetően személyre lehet szabni, és még jobban is néz ki. A magasított talpú Air Force több színverzióban is kapható. Választhatod a fehéret, ami leginkább ezzel a modellel kapcsolódik, vagy a fekete színű platformos cipőt, esetleg egy szokatlan verziót – a lányos púderrózsaszínű Nike Air Force 2 Platform modellt.

A Nike Blazer Low Platform modell

A Nike második ütős platformos cipője az újragondolt ikonikus Nike Blazer. Itt a brand úgy döntött, hogy rövidebb felsőrészt kap a lépő, és természetesen vastagabb talpra helyezi. Ennek köszönhetően a Nike Blazer Low Platform sneaker nagyon kecses. Rendkívül lányos megjelenése is megérdemel egy tapsot – fehér színvilágot kapott, amit nagy, fényes, ezüst vagy réz pipa-logó töri meg. Ha ezt a lépőt választod, természetesen felülmúlhatatlan kényelemre is számíthatsz. A légáteresztő felsőrész és a ruganyos, jól tapadó talp remekül beválik.

A Blazer Low modell csodás fehér színben érkezett a piacra / Kép forrása: Sizeer
A Blazer Low modell csodás fehér színben érkezett a piacra / Kép forrása: Sizeer

A Vans UA Oldskool Platform modell

A női platformos cipők, amiket érdemes a szekrényedben tudnod, nem csak sneakerek. A tornacipők szintén népszerű lábbelik, amik vastagabb talpon fekszenek. Érdemes különös figyelmet szentelni a Vans UA Oldskool platformos cipőnek. Az enyhén vastagabb talpú „gördeszkás” lépő időtlen sziluettje sokkal kecsesebb, és tulajdonképpen semmi többre nincs szükség. A Vans UA Oldskool Platform modell különböző változatokban kapható – fehér betétekkel megtört klasszikus fekete színű, teljesen fekete, trendi és feltűnő sakktáblamintás, vagy… a sakktáblamintás és a botanikus motívum mixével díszített modell.

Különböző változatokban kapható az Oldskool modell / Kép forrása: Sizeer
Különböző változatokban kapható az Oldskool modell / Kép forrása: Sizeer

A Converse Chuck Taylor All Star Lift modell

Ha már a magas szárú edzőcipőknél tartunk, nem tehetünk mást, mint bemutatni a legjobb Converse platformos lépőket. Ezek közé tartozik minden bizonnyal a Converse All Star Lift modell, ami – nem meglepő módon – egy klasszikus All Star: magas felsőrészt kapott, de sokkal vastagabb gumitalpon fekszik. Kapható az ikonikus fehér és fekete verzióban, de olyan szokatlan színben is, mint a rózsaszín vagy az égszínkék.

Több színben is kapható a magasított szárú klasszikus / Kép forrása: Sizeer
Több színben is kapható a magasított szárú klasszikus / Kép forrása: Sizeer

A Converse Run Star Motion modell

Végül valami a merészebbeknek: a Converse Run Star Motion női cipő, ami a klasszikus Chuck Taylor sneaker felsőrészét egy masszív, futurisztikus talppal ötvözi. Ez az összetéveszthetetlen platformos lépő jelenleg a városok utcáit hódítja meg, és szó szerint mindenhol bele lehet futni. Az egészéves sneakerek közé tartozik, és a vastag talpnak köszönhetően télen is hordható. Elcsábulsz? Biztosan nem maradsz benne észrevétlen!

Vastag talpának hála ez a modell télen is tökéletes! / Kép forrása: Sizeer
Vastag talpának hála ez a modell télen is tökéletes! / Kép forrása: Sizeer

Tudod már, hogy melyik női platformos cipő lesz hamarosan az outfitjeid része? A fent említett modelleket és még sok mást is megtalálsz a Sizeer webshopjában és azüzletekben.