Barion Pixel Divatdiktátorok készüljetek, csak ti tudjátok megcsinálni ezt a kvízt! – Kvízmaraton a Colorén! – Coloré

Divatdiktátorok készüljetek, csak ti tudjátok megcsinálni ezt a kvízt! – Kvízmaraton a Colorén!

2024. 06. 30.

Bármilyen anyagot vagy stílusirányzatot felismersz? Nem tévedsz el a különbözű típusú ruhák útvesztőjében? Igazi divatguru vagy? Teszteld magad a kvízünkkel, mennyire ismered a legfontosabb kifejezéseket.

A divattal minden nap foglalkozunk, még azok is törődnek vele, akik alapvetően azt mondják, hogy nem érdekli őket. Ugyanis minden reggel, amikor kiválasztod, hogy mit fogsz éppen viselni, vagy amikor szükséged van egy új ruhadarab és megveszed a számodra megfelelőt, akkor is foglalkozol a divattal, még ha nem is tudatosan.

Egy dolog biztos a divat világában, ez pedig a változás. Folyamatosan bombáznak bennünket új ötletek zenékből, videókból, könyvekből és televízióból. A filmek nagy hatással vannak az emberek viseletére is. Például Ray-Ban több napszemüveget adott el a Men In Black című film után. 

Segít az önkifejezésben, önmagad megtalálásában, segíthet kötődni egyes csoportokhoz. A stílusod részben megmutatja, hogy ki vagy, legalábbis sokat elárul a személyiségedről. Segít a kísérletezésben, számos dolgot kipróbálhatsz általa, változást érhetsz el.

#kviz

Ha érdekel a stílus és a trend, akkor biztosan úgy érzed, hogy otthon vagy a divat világában, most a következő tesztünkkel megnézheted, hogy mennyit tudsz a kifejezésekről, stílusokról, anyagokról

Ha tetszett a kvízünk, teszteld, mennyit tudsz a kutyafajtákróla híres idézetekről, a film címekről vagy éppen a versekről.

Képek forrása: Pexels, Getty Images

Borítókép forrása: Pexels / Evg Kowalievska

Forrás: Dressa, PBS

/divat/oltozkodes/divat-kviz-trend-fashion-style/