Barion Pixel Cillian Murphy nem csak a vásznon robbantott atomot: Világmárka arca lett az Oscar-díjas sztár – Coloré

Cillian Murphy nem csak a vásznon robbantott atomot: Világmárka arca lett az Oscar-díjas sztár

2024. 04. 04.

Az Oppenheimer című filmmel az Oscar-díjasok közé dolgozta be magát Cillian Murphy, aki most egy egészen más szerepet vállalt magára.

A világ szeme most Cillian Murphyre tapad és igyekszik is ezt a tekintetet magán tartani egy új projekttel is – derül ki a Hollywoodreporter soraiból.

A divat világát is meghódítja Cillian Murphy?!

Anne Hathaway mellett, a szintén Oscar-díjas színésznő és Donatella Versacével közösen az új Icons kampány főszereplőjeként lépett színre.

Az olasz divattervező és üzletasszony ezt mondta a két színészről:

Erős, közvetlen, ikonikus. Számomra Anne és Cillian napjaink két legjobb színésze. Kivételesen tehetséges és kedves emberek, akiket csodálok és tisztelek és akik a legjobban néznek ki.

Mert Alas és Marcus Piggott követte el a fotózást, a stílust pedig Jacob K biztosította. Az új termékcsalád bőrruha, öltönyt is tartalmazott a két színész számára.

A Versace szűz színész is csak jót tudott mondani a Donatellával való közös kampányról:

…olyan kampányt eredményezett, amely tükrözi, hogy ki vagyok. A remek anyagból készült, jól kivágott, erőt adó minták kollekciója tökéletesen megfelel nekem.

Anne Hathaway Versace múltja

A 41 éves színésznő már több nagy horderejű rendezvényen viselt Versace ruhát és aki ilyen márkát viselhet magán az erős, ambiciózus, vicces, heves, lényegre törő, egyedi és szexi – fejtette ki véleményét.

Nagyon örülök és megtiszteltetés számomra, hogy Versace nőnek tartanak, és nagyon boldog vagyok, hogy újra egyesülhetek a Versace családdal egy újabb Icons kampányban.

Nyitókép forrása: Arturo Holmes / Staff / Getty Images
/divat/oltozkodes/cillian-murphy-oscar-divat-versace/