Barion Pixel Ajándékötletet keresel? Válassz vicces pólókat! (x) – Coloré

Ajándékötletet keresel? Válassz vicces pólókat! (x)

2022. 07. 20.

Az ajándékozás olyan gesztus, ami öröm annak, akitől érkezik, vagyis aki adja a figyelmességet, és persze boldogság annak, aki fogadja, aki kapja a meglepetést. Már maga a szándék is megható erővel bír, viszont ha a csomag, a táska alján valami olyasmi lapul, amit bátran nevezhetünk telitalálatnak, akkor az eufória borítékolható.

Pont ez az az érzés, aminek a kedvéért érdemes kicsit jobban utánamenni annak, hogy mi az a választás, ami adott esetben a legtöbbre hivatott? Ami biztos, hogy jó érzéseket generál, és ami éppen ezért könnyedén elérheti a célját?

Vicces Póló
Forrás: placelt.net

Néha az egyszerű a nagyszerű?

Majdnem mindig igen! Hiszen a póló, mint viselet, nem nevezhető extra bonyolult vagy beszerezhetetlen ruhadarabnak. Már-már megszokottnak is mondható, ami általános értelemben egyébként teljesen megállja a helyét. Viszont a vicces családi pólók egyáltalán nem sorolhatóak a sablonos alternatívák közé. Hogy miért? Elsősorban azért, mert viccesek. Nem kicsit. Nagyon! Hogy mennyire? Pontosan annyira, mint amennyire az ajándékot kiválasztó fél azt jónak látja. A súlyozásra tényleg célszerű odafigyelni, mert még a legjobb szándék is vakvágányra tévedhet, ha mondjuk a pólón olyan erőteljes vicc bontakozik ki, ami nem feltétlenül értékelhető mindenki számára. Szóval az egyik érv mindenképpen a poénosságban rejlő egyediség. A másik pedig a személyre szabottság. Ugyanis nem elég, hogy a póló olyan képi világot kaphat, aminek a láttán a rekeszizmok garantáltan nem maradnak nyugton, még ez az egész tovább is formázható, alakítható és konkrétan személyiségre szabható. Nem mindegy, hogy a családban kinek készül a meglepetés. Apa? Anya? Nagyszülő? Mindenki más korosztály, más stílus, más ízlésvilág. Éppen ezért logikusan a megvalósítás is más-más utat kíván. De pontosan ettől annyira izgalmas, kalandos és érdekes a kiválasztás folyamata. Ami egyébként önmagában ajándék annak, aki szemezgethet a jobbnál jobb lehetőségek közül.

Meddig érvényes egy póló mondanivalója?

A feliratos pólók kapcsán sokszor felmerül az a kérdés, hogy az oké, hogy aktuálisan telitalálatosak, de mi lesz velük később, mondjuk évek elteltével? Mi lenne? Ha olyan felirattal, olyan mémmel rendelkeznek, ami a megajándékozott félnek jelentőséggel bír, akkor teljesen mindegy, hogy időközben a külvilág mennyit változik, hiszen az ünnepelt számára mindig is ugyanazt fogja jelenteni a póló, illetve annak az üzenete. Tehát nagyjából abszolút mellékes, hogy miként alakul a trend, mindegy, hogy mik azok a viccek, amik éppen most aratnak, hiszen a pólón képviselte poénok, elmélkedések örök érvényűek. Már csak az ajándékozás gesztusából adódóan is. Meg egyébként is. Ez nem az a terület, ahol a divat újra és újra átírja a feltételeket. Itt, ami ma trendi, ami ma tetszetős, ami ma a megajándékozni kívánt fél szívének kedves, az holnap, holnapután, sőt még egy év múlva is az lesz abszolút függetlenül attól, hogy amúgy a nagyvilág trendje milyen stílusjegyek előmenetelét diktálja. A viccel apelláló pólókra teljesen más szabályok vonatkoznak a divat érájában, hiszen valamilyen szinten felette állnak ennek a folyamatos változásnak, mert a stílusosságuk ténylegesen változatlan és rendíthetetlen.