Barion Pixel A tavasz illatát már érezzük a levegőben (x) – Coloré

A tavasz illatát már érezzük a levegőben (x)

2023. 03. 03.

Köszöntsd Pandorával a megújulás időszakát. 2023 tavaszán a márka bemutatja a Pandora Moments kollekció új charmjait, melyek a nap melegét, a friss levegő örömét és a tavaszi derű könnyedségét ünneplik az évnek ebben a különleges időszakában.

A tél nyugalmából a reményteli tavaszba érve, az új minták az elillanó szépséghez szólnak, amit ez az időszak hoz magával. A fecske motívumok kézzel készült, kék brill csiszolású kristályokkal készek tovareppenni az égen, míg a madártollat formázó charmok 14 karátos rózsaarannyal futtatva ragyognak. A Pandora közönségkedvenc katicabogár charmja is újraálmodott formában jelenik meg, egy élénk vörös, kézzel megmunkált kristály alkotja a testét, amit fekete tűzzománc részletek tesznek teljessé. Ez az első eset, hogy a Pandora tűzzománccal díszített egy követ. Minden darab készen áll rá, hogy a 2023-as tavaszi időszak egy másik kimagasló darabjával, a Pandora Moments szegecselt kígyólánc karkötővel kombinálják. Az év elején bemutatott új charmhordozó egy lapos szív alakú kapoccsal és egy új lánctextúrával érkezik, ami friss vásznat kínál a tavaszi történeteid elmeséléséhez.

Ss23 B Spring Stories Model 13
Kép forrása: Pandora

 „Amikor beköszönt a tavasz, körülöttünk minden megváltozik. Ha becsukod a szemed, akkor a levegőben is érezheted a tavasz illatát. A kollekcióval ezt az érzést akartuk megörökíteni. Az érzést, hogy a napok egyre hosszabbak, a napsugarak egyre fényesebbek és melegebbek. Szerettük volna megragadni azokat az érzelmeket, amik a tavaszi könnyedséggel, a reményteli napokkal, és a szabadság érzésével járnak” – mondták A. Filippo Ficarelli és Francesco Terzo, a Pandora kreatívigazgatói.

A tavasz frissessége új lehetőségekkel vesz körül minket, ezt idézi meg a Pandora 14 új darabja, melyek kézzel megmunkált sterling ezüst és 14 karátos rózsaarannyal futtatott verzióban érkeznek.  A Pandora Moments kollekció minden új darabja a levegő frissítő változásait tükrözi, új életet lehelve minden ékszerdobozba.

A teljes kollekció megtekintéséhez és nagy felbontású képekért kattints ide.

#MomentsWithPandora

A PANDORA VILÁGÁRÓL

A Pandora a világ legnagyobb ékszermárkája. A vállalat kézzel megmunkált és modern ékszereket tervez, készít és forgalmaz kizárólag magas minőségű alapanyagokból, elérhető áron. A Pandora egyedülálló ékszerei a világ több mint 100 országában, több mint 6 800 értékesítési ponton, köztük nagyjából 2 600 márkaüzletben találhatóak meg.

A Pandora székhelye a dániai Koppenhágában található, és világszerte több mint 27 000 munkavállalót alkalmaz. Ékszereit két thaiföldi, LEED tanúsítvánnyal rendelkező létesítményben gyártja. A Pandora elkötelezett a fenntarthatóság iránt, így célja, hogy 2025-re kizárólag újrahasznosított ezüst és arany felhasználásával készüljenek ékszerei, valamint, hogy 2030-ra felére csökkentse a károsanyag-kibocsátást a teljes értékláncában. A Pandora a koppenhágai Nasdaq értéktőzsdén nyilvánosan bejegyzett cég, összesített árbevétele 2021-ben megközelítőleg 3,1 milliárd EUR volt.

Borítókép forrása: Pandora