Barion Pixel A szavak ereje összekapcsol minket (x) – Coloré

A szavak ereje összekapcsol minket (x)

2022. 03. 17.

A Pandora arra hív, hogy higgy a szavak erejében a Pandora ME-vel. Idén márciusban az önkifejezés és a kreativitás találkozik az értékekkel és a hittel az új, limitált kiadású, csupán március 31-ig elérhető Pandora ME feliratos láncszemek által.

Pandora ME

Az új feliratos láncszemek mögötti inspiráció kapcsán Filippo Ficarelli és Francesco Terzo, a Pandora kreatívigazgatói elárulták: „A Power (Erő) szó az erőd kifejezéséről és a magabiztosságról szól. A Believe (Higgy) tökéletesen kiegészíti ezt a gondolatot, képviselve az önmagunkba és a minket körülvevő világba vetett hitet, és a közös jövőnket illető reményt. Figyeltük, ahogy a fiatalabb generáció rátalált a saját erejére és új módokon használta azt. Ez a generáció, inspirált minket, amely bátran használja a hangját az önkifejezésre és megkérdőjelezi a kulturális elvárásokat.”

Légy merész és mutasd meg a világnak a benned rejlő erőt idén márciusban és minden nap, a 14 karátos rózsaarannyal futatott, lila tűzzománccal díszített, különleges fémötvözetű Power feliratú láncszem és a sterling ezüst, lila kövekkel kirakott Believe (Hinni) feliratú láncszem segítségével. Alkosd meg stílusod és variáld megjelenésedet a limitált kiadású láncszemekkel, amiket a már meglévő Pandora ME ékszereiddel kombinálva még inkább személyre szabott kinézetet kölcsönözhetsz magadnak. Csapj le rájuk, amíg lehet – a limitált kiadású darabok kizárólag márciusban elérhetők.

#PandoraME

#ForEveryMe

A két limitált kiadású Pandora ME darab elérhető márciusban a kiemelt üzletekben és online.

Pandora ME

A PANDORA VILÁGÁRÓL

A Pandora kézzel megmunkált és modern ékszereket tervez, készít és forgalmaz kizárólag magas minőségű alapanyagokból, elérhető áron. A Pandora egyedülálló ékszerei a világ több, mint 100 országában, hat kontinensen és több, mint 7 000 értékesítési ponton, köztük nagyjából 2 700 márkaüzletben találhatóak meg. A Pandora székhelye a dániai Koppenhágában található, és világszerte több, mint 26 000 munkavállalót alkalmaz. Ékszereit két thaiföldi, LEED tanúsítvánnyal rendelkező létesítményben gyártja, főleg újrahasznosított ezüst és arany felhasználásával. A cég azt tervezi, hogy 2025-re karbonsemleges lesz és csatlakozott a Science Based Targets kezdeményezéshez annak érdekében, hogy csökkentse a károsanyag-kibocsátást a teljes értékláncában. A Pandora a koppenhágai Nasdaq értéktőzsdén nyilvánosan bejegyzett cég, összesített árbevétele 2020-ban megközelítőleg 2,5 milliárd EUR volt.