Barion Pixel A Pandora új darabjait a csillagjegyek és a barátság inspirálták (x) – Coloré

A Pandora új darabjait a csillagjegyek és a barátság inspirálták (x)

2023. 08. 21.

A Pandora bemutatja az új Moments kollekciót, amelynek charmjai a csillagokból és a barátság erejéből merítenek inspirációt. Az új szegecselt lánc megjelenése is felfrissült, két új fémváltozatban kínál még több lehetőséget az önkifejezésre.

Szegecselt lánc arany és rózsaarany tónusokkal

Az új kollekcióban megtalálhatók olyan csillagjegy charmok, amik az állatövi csillagképeket ábrázolják csillogó pavé berakással, valamint a csillagjegyek gravírozott neve is helyet kap a hátlapon. Személyre szabott ékszerhoroszkópok számtalan styling lehetőséggel, hiszen a charmok viselői kísérletezhetnek a nap-, a hold- és aszcendens jegyeik vagy szeretteik jegyeinek kombinálásával.

A Pandora szegecses lánca, melyet először 2023 januárjában mutattak be, két új fémváltozattal jelenik meg: 14 karátos arannyal és 14 karátos rózsaarannyal futtatott egyedi fémötvözetekkel kínál friss, új alapot a stílus kibontakozásához.

Két további kígyólánc is bővíti a charmok viselésének kreatív lehetőségeit, beleértve az U-alakú charm medálos nyakláncot gömbkapoccsal és kisebb méretű charmkarikával. Mindkettő tökéletes kiegészítője az új barátság charmoknak, melyek az olyan hagyományos szerencseszimbólumokat is megjelenítik, mint a patkó, a négylevelű lóhere és a szívek.

A Pandora kreatívigazgatói, A. Filippo Ficarelli és Francesco Terzo egy olyan kollekciót alkottak meg együtt, amely a szeretetre és a közös értékekre épül. „A kollekció kiemeli az egymás közötti hasonlóságokat. A charmhordozók, a csillagjegyek és a barátság szimbólumai azt mutatják, hogy bár mindannyian egyediek vagyunk, a közös alapok is felfedezhetők” – mondta Ficarelli.

Terzo hozzátette: „A kollekció azokat a közös szerelmeket, érdeklődéseket és értékeket képviseli, amelyek által egy erős és támogató közösséget alkotunk.”

262728c00
Pandora Csillagjegyek és Barátság / Kép forrása: Pandora

Gondosan kidolgozott részletek

Az új kollekció a Pandora képzett művészeinek finom kézművességét hordozza. A kövek kézzel való elhelyezésétől a zománc kézi festéséig és a forgatható elemek összeállításig, minden darab elkészítése során rendkívül részletes munkára van szükség.

A Pandora ékszerek minden darabja szakemberek aprólékos munkájával készült, és átlagosan 25 pár kéz dolgozott minden darabon.

Az új kollekció a Pandora előremutató fenntarthatósági elkötelezettségével összhangban készült el, hiszen minden követ mesterségesen állítanak elő.

762724c01
Pandora Csillagjegyek és Barátság / Kép forrása: Pandora
#MomentsWithPandora #ForEveryStory

A PANDORA VILÁGÁRÓL

A Pandora a világ legnagyobb ékszermárkája. A vállalat kézzel megmunkált és modern ékszereket tervez, készít és forgalmaz kizárólag magas minőségű alapanyagokból, elérhető áron. A Pandora egyedülálló ékszerei a világ több mint 100 országában, több mint 6 800 értékesítési ponton, köztük nagyjából 2 600 márkaüzletben találhatóak meg.

A Pandora székhelye a dániai Koppenhágában található, és világszerte több mint 27 000 munkavállalót alkalmaz. Ékszereit két thaiföldi, LEED tanúsítvánnyal rendelkező létesítményben gyártja. A Pandora elkötelezett a fenntarthatóság iránt, így célja, hogy 2025-re kizárólag újrahasznosított ezüst és arany felhasználásával készüljenek ékszerei, valamint, hogy 2030-ra felére csökkentse a károsanyag-kibocsátást a teljes értékláncában. A Pandora a koppenhágai Nasdaq értéktőzsdén nyilvánosan bejegyzett cég, összesített árbevétele 2021-ben megközelítőleg 3,1 milliárd EUR volt.

Boritókép forrása: Pandora