Barion Pixel A Pandora limitált kiadású disney100 kollekciójának legújabb darabjai már elérhetők (x) – Coloré

A Pandora limitált kiadású disney100 kollekciójának legújabb darabjai már elérhetők (x)

2023. 04. 13.

A csoda folytatódik, hiszen a Pandora bemutatja két új, limitált kiadású charmját, amik a Disney 100 évének csodáját ünneplik. Az új darabokat, a kedvelt Disney karakterek, Minnie Egér és Hamupipőke ihlették.

A sorozat második charmját Disney Hamupipőkéje ihlette. A Pandora kreatívigazgatói, A. Filippo Ficarelli és Francesco Terzo, szerint a minta „annak klasszikus szimbóluma, hogy az álmok tényleg valóra válhatnak. A charm bonyolult áttört mintával idézi meg a varázslatos átalakulást, amikor a tök csillogó hintóvá változik át. Laboratóriumban előállított gyémántot helyeztünk el a 14 karátos arany ajtóban, ahol Hamupipőke a bálba érkezésekor kitekintett.”

Áprilisban egy újabb Disney ikonnal, Minnie Egérrel bővült a kollekció. A kedves és jószívű Minnie a Disney100 sorozat harmadik charmja. A kisegér teste sterling ezüst, lábát 14 karátos arany cipő, jellegzetes masniját pedig egy laboratóriumban előállított gyémánt díszíti.

A Disney100 sorozat összes charmja laboratóriumban előállított gyémánttal érkezik. A laboratóriumban előállított gyémántok megegyeznek a bányászott gyémántokkal, de ahelyett, hogy a földből termelték volna ki, egy laboratóriumban készítették őket. Ugyanazokkal az optikai, kémiai, hőmérsékleti és fizikai jellemzőkkel rendelkeznek, mint a bányászott gyémántok, és ugyanúgy a 4C szerint osztályozzák őket: csiszolás (cut), szín (colur), tisztaság (clarity) és súly (carat).

Az új darabok a korábban bemutatott Oswald charmot és a Disney100 karkötőt követik a sorozatban, utóbbi tökéletesen kombinálható a Disney100 charmokkal. 2023 folyamán még több limitált kiadású charm jelenik majd meg egymás után a kollekcióban. Az új darabok mellett egy exkluzív Disney100 gyűjtői doboz is elérhető, melyben dedikált helye van a karkötőnek és az összes Disney100 charmnak.

792559c01 1
Disney100 / kép forrása: Pandora

#DisneyxPandora

A PANDORA VILÁGÁRÓL

A Pandora a világ legnagyobb ékszermárkája. A vállalat kézzel megmunkált és modern ékszereket tervez, készít és forgalmaz kizárólag magas minőségű alapanyagokból, elérhető áron. A Pandora egyedülálló ékszerei a világ több mint 100 országában, több mint 6 800 értékesítési ponton, köztük nagyjából 2 600 márkaüzletben találhatóak meg.

A Pandora székhelye a dániai Koppenhágában található, és világszerte több mint 27 000 munkavállalót alkalmaz. Ékszereit két thaiföldi, LEED tanúsítvánnyal rendelkező létesítményben gyártja. A Pandora elkötelezett a fenntarthatóság iránt, így célja, hogy 2025-re kizárólag újrahasznosított ezüst és arany felhasználásával készüljenek ékszerei, valamint, hogy 2030-ra felére csökkentse a károsanyag-kibocsátást a teljes értékláncában. A Pandora a koppenhágai Nasdaq értéktőzsdén nyilvánosan bejegyzett cég, összesített árbevétele 2021-ben megközelítőleg 3,1 milliárd EUR volt.

Borítókép forrása: pandora