Barion Pixel A Pandora bemutatja az új Pandora ME kollekciót, ami az önkifejezés végtelen lehetőségét ünnepli (x) – Coloré

A Pandora bemutatja az új Pandora ME kollekciót, ami az önkifejezés végtelen lehetőségét ünnepli (x)

2023. 06. 26.

Idén nyáron a Pandora a kreativitást és az önkifejezés művészetét segít felfedezni a legújabb Pandora ME kollekcióval. Az egyedi stílusokkal való kísérletezésre hívva, az új darabok arra bátorítják viselőjüket, hogy kifejezzék önmagukat a nyári nap fénye alatt.

Stílusos történetmesélés

Az új Pandora ME mintákat az ősi időkből származó erős amulettek inspirálták, és védelmet, szerencsét és reményt képviselnek.

Mint mindig, ezúttal is minden Pandora ME függő saját jelentéssel rendelkezik. A motiváció szimbólumaként megjelenő, új, markáns Iránytű medál a kihívásokat és a valódi én megtalálását jelképezi. Az új, téglalap alakú, lekerekített sarkokkal ellátott Pandora ME Tarot kártya medált arra tervezték, hogy bevonzza a szerencsét. Három olyan szimbólumot kombinál, amelyek hagyományosan nem találhatók meg egy lapon: átható lila szem, szerencsepatkó és lóhere.

Legyen szó a pillangó által kifejezett szabadságról vagy a félhold fényéből sugárzó bölcsességről és erőről, mindenki találhat magának olyan függőt, ami a legbelsőbb énjét képviseli.

Pandora Borito 1
Pandora / Kép forrása: Pandora

A Pandora ME Közösség

A kollekció a stílusra odafigyelő alkotók számára készült, a Pandora folytatja együttműködését a Pandora ME Közösséggel, melyhez a nyári kollekció alkalmából Barbie Ferreira, Evan Mock, Ella Mai és Gracie Abrams csatlakozik.

„A Pandora ME mindenekelőtt az hitelességről és a szabadságról szól, hogy az lehess, aki vagy. A Pandora ME közösség tagjának lenni arra ösztönöz, hogy felfedezzem a különleges megjelenési módokat és kifejezzem a stílusom különböző oldalait az ékszereken keresztül.”

Alkotás és részletgazdagság

A Pandora ME nyári kollekciója új technikákat fedez fel az olyan tervezési elemek terén, mint a fényes felületek és az új színek. A Pavé és dupla gyűrűk most két új színösszeállításban kaphatóak – fehér tűzzománc és sterling ezüst, valamint és kék tűzzománc és 14 karátos arannyal futatott kombinációban. A Pavé láncos fülbevalók 14 karátos rózsaarannyal futtatott verzióban jelennek meg. Az új Pandora ME kollekció ösztönzi az ékszerek egymásra halmozását, a különböző darabok stílusos kombinálását a teljes önkifejezés megéléséhez.

Az új darabok, a jövőt szem előtt tartó tervezéssel, a Pandora fenntarthatósági elkötelezettségével összhangban készültek el, hiszen minden követ mesterséges technikával laboratóriumban állítottak elő. A Pandora ékszerek minden darabja szakemberek aprólékos kidolgozásával készült, és átlagosan 25 pár kéz dolgozott minden darabon.

#PandoraME #ForEveryME

A PANDORA VILÁGÁRÓL

A Pandora a világ legnagyobb ékszermárkája. A vállalat kézzel megmunkált és modern ékszereket tervez, készít és forgalmaz kizárólag magas minőségű alapanyagokból, elérhető áron. A Pandora egyedülálló ékszerei a világ több mint 100 országában, több mint 6 800 értékesítési ponton, köztük nagyjából 2 600 márkaüzletben találhatóak meg.

A Pandora székhelye a dániai Koppenhágában található, és világszerte több mint 27 000 munkavállalót alkalmaz. Ékszereit két thaiföldi, LEED tanúsítvánnyal rendelkező létesítményben gyártja. A Pandora elkötelezett a fenntarthatóság iránt, így célja, hogy 2025-re kizárólag újrahasznosított ezüst és arany felhasználásával készüljenek ékszerei, valamint, hogy 2030-ra felére csökkentse a károsanyag-kibocsátást a teljes értékláncában. A Pandora a koppenhágai Nasdaq értéktőzsdén nyilvánosan bejegyzett cég, összesített árbevétele 2021-ben megközelítőleg 3,1 milliárd EUR volt.

Boritókép forrása: Pandora

/divat/oltozkodes/a-pandora-bemutatja-az-uj-pandora-me-kollekciot-ami-az-onkifejezes-vegtelen-lehetoseget-unnepli-x/