Barion Pixel A nyár legnagyobb slágere a fonott táska – Coloré

A nyár legnagyobb slágere a fonott táska

2021. 07. 05.

A fonott táska már nem csak a nagyik kedvenc kiegészítője, hanem egy szuperstílusos nyári darab!

Ha a különleges táskák híve vagy, és nem csak egyszerű, klasszikus bőr vagy műbőr darabokkal szereted kiegészíteni a ruháidat, akkor örülni fogsz, ugyanis ebben a szezonban hódítanak a fonott és szőtt darabok, amik a trópusi nyaralásokat idézik.

Sosem voltak még ennyire menők a fonott- vagy rafia táskák, amiket nem csak a partra vihetsz magaddal a strandcuccaiddal telepakolva, hanem a hétköznapokban is bárhová, ugyanis strandkiegészítőből trendi utcai darabbá nőtte ki magát a stílus.

Táska fonott
Kép forrása: Pinterest

A fonott táska lóghat a válladon crossbody, azaz keresztbe tevős, vagy épp sima válltáska formájában, de a kezedben kicsi- és nagy kosár- vagy vödörtáskaként ugyanannyira trendi, és az is mindegy, hogy sima szalma színű, fehér, fekete vagy színes változatot viselsz, ugyanis a forma és a szín mindegy, az anyag a lényeg.

Fonott Táska
Kép forrása: Pinterest

A rattan anyag épp ugyanolyan csinosan mutat majd a nyári ruháid mellett, mintha fából vagy textilből szőtt kiegészítőt viselnél. Párosíthatod a kisebb és a nagyobb darabokat szandállal vagy egyszerű, fehér sportcipővel egyaránt. Szoknyás szetteket ugyanannyira teljessé tesz, mint ha a farmeroddal hordanád.

Fonott Taska
Kép forrása: Pinterest

Ázsiában már évek óta hódít a stílus, és aki onnan tér haza, szívesen kap fel fonott termékeket, így ne félj beruházni egy ilyen darabra, hiszen évek után is közkedvelt lesz, nyáron mindig lesz aktualitása.

Táska Fonott
Kép forrása: Pinterest
Borítókép forrása: Pinterest