Barion Pixel A legfontosabb fehérnemű alapszabályok – Coloré

A legfontosabb fehérnemű alapszabályok

2021. 05. 29.

Minden nő visel fehérneműt, de nem mindenki helyesen.

A fehérneműk gyönyörűek és kényelmesek. Ezzel nem nagyon fog vitatkozni senki. Viszont az érem másik oldalán több száz fajta fehérnemű van, aminek a sűrűjében könnyű elveszni. Fűzők, tangák, százféle hálóruha, ma nőként nem egyszerű tájékozódni a fehérneműkről, ha túl akarunk lépni a melltartó és bugyi pároson. Alább néhány tipp, amivel egyből profinak fogsz tűnni.

Méresd le magad szakemberrel!

Elsőként nagyon fontos, hogy szakértő segítsen megállapítani a melltartód méreteit. A nők nagyrésze helytelen méretet hord ami kényelmetlen, fáj és előnytelen. Sokkal kevésbé fontos a konkrét méret, mint az, hogy megfelelő támogatást nyújtson elöl és hátul egyaránt anélkül, hogy szorítana. Ha eddig úgy érezted, hogy csak kompromisszumos megoldás van, itt a jel: van remény, csak bízd rá magad szakavatott szemekre.

Egyesével építsd fel a fehérnemű készleted!

Ha újonc vagy a témában, kezdj olyan darabokkal, amik jól állnak és jól is érzed magad bennük. Ha tudod, vedd meg az egész szettet, ne csak a melltartót. Ha már haladóbb vagy, keresd a “wow” hatást. Semmi sem fogható ahhoz az érzéshez, amikor egy egyszerű szettet feldobsz egy-két kiegészítővel, de ehhez fontos, hogy az alapok rendben legyenek. 

fehérnemű
Kép forrása: Pexels

Az anyagminőség mindenek felett

A fehérnemű az a ruhadarab ami elsőként találkozik a bőröddel. A formánál, színnél, szabásnál, méretnél is fontosabb, hogy megfelelő minőségű anyagból legyen. Épp ezért barátkozz meg a selyemmel és társaival és felejtsd el az olcsó műanyagokat.

Szeresd, ami rajtad van

A fehérnemű szetted akkor teljes, ha sugárzik rólad, hogy jól érzed magad benne. Nem elég, hogy jól nézz ki benne, tudnod is kell magadról, hogy jól nézel ki benne. Ebben segít a megfelelően előnyös szabás vagy a jó színválasztás, de a legfontosabb, hogy úgy érezd ellenállhatatlan vagy benne.

Csak kézzel mosd a fehérneműd!

Nem lehet elégszer hangsúlyozni. Ha betartottad az előző szabályokat, és bevásároltál kiváló minőségű és szabású, szuper darabokból, fontos, hogy vigyázz rájuk. A minőségi fehérnemű meghálálja a gondoskodást, de fontos, hogy csak kézzel mosd őket. Töltsd meg a mosdókagylót langyos vízzel, és kifejezetten fehérneműk mosására kifejlesztett mosószert önts bele. Ezután lágyan, óvatosan kézzel mosd meg a darabokat, majd rázd le róluk a vizet és tedd ki őket száradni. 

Borítókép forrása: Pexels