A CCC új, 2021-es sportkollekciója (x)

2021. 01. 25.

A CCC bemutatja az új 2021-es tavaszi/nyári sportkollekcióját a Sprandi, Adidas, Puma, Reebok, Skechers és New Balance márkák főszereplésével

1

Az év eleje tökéletes alkalom lehet arra, hogy változtass néhány berögzült szokásodon. A változás által jobban fogod magad érezni a bőrödben. It az idő új célokat kitűzni, amiben a sportnak is nagy szerepe lesz. A CCC üzleteiben olyan márkák széles kínálatából válogathatsz, mint például a a Sprandi, az Adidas, a Puma, a Reebok, a Skechers és a New Balance. Bízz bennünk! Ezeket a cipőket arra tervezték, hogy segítsenek megvalósítani az újévi fogadalmakat!

3

Annak érdekében, hogy egész évre kitartó lendületet és inspirációt kapj, a CCC egyedülálló kampányt indított. Az egészségesebb és aktívabb életmód népszerűsítése érdekében, számos sporttevékenységet és mozgásformát fogunk bemutatni neked a social media platformjainkon!

Bővebben: www.ccc.eu/hu

4

A #SprandiCCCChallange címszó alatt, Mariusz Jakubowski (@jakubowskijakubowski) és Karolina Erdmann (@karolinaerdmann) mutatják be, a helyes bemelegítő gyakorlatsorokat. Eközben azt is ismertetik, hogy mit csinálj, és mit ne csinálj a gyakorlatok közben. További lendületes kezdeményezés közé tartozik például Natalia Kusiak (@nataliakusiak) energikus lejátszási listája, amit csak nektek állított össze. Élő edzések z Karoliną Erdmann-nal (@karolinaerdmann), valamint Katarzyna Żbikowska (@kasia_thinkandmove) edzésprogramjai.

Képek forrása: Szerkesztőség