Barion Pixel 2021 eljegyzési gyűrű trendjei – Coloré

2021 eljegyzési gyűrű trendjei

2021. 02. 26.

Minden évben más a meghatározó irányzat.

eljegyzési gyűrű

Hullámzó a divat eljegyzési ékszerek terén is: az egyik évben a visszafogottabb, a másik évben a mintásabb, bonyolultabb eljegyzési gyűrűk hódítanak.

2020-ban a meglepő alakú gyémátok, mintásabb karikák voltak a legkedveltebbek világszerte, 2021-re viszont ismét egyszerűsödik egy kicsit a trend, és a kínálatban is a minimalistább vonal tér vissza.

Solitaire gyűrű

A solitaire a legklasszikusabb fazon, lényege, hogy egy nagyobb kő van a közepén, és semmi fakszni nincs a gyűrűn. Elegáns, letisztult, és sosem fog kimenni a divatból sem arany, sem fehérarany változatban.

Színes kő

A színes köves gyűrű jó megoldás, ha valami extrábbat szeretnél, de nem vágysz arra, hogy telepakolják apró kövekkel magát a gyűrűt is. Csak egy kő van középen, de az igen feltűnő a színe miatt.

Ovális alak

A kerek formák végig uralták a 2020-as évet, idén viszont az ovális felé ment a trend. Ez az alak most a legtrendibb az USA-ban.

Vintage

A vintage már évek óta hódít, és idén már az esküvőszervezésben is, ugyanis nem csak a lagzis dekorok, hanem az eljegyzési gyűrűk tekintetében is egyre népszerűbb.

Borítókép forrása: Unsplash