Barion Pixel Függöny frufru: A tavaszi trend, amit mindenki imádni fog – Coloré

Függöny frufru: A tavaszi trend, amit mindenki imádni fog

2021. 02. 26.

A legforróbb hajviselet idén a függöny frufru.

jennifer lopez függöny frufru

Még, hogy nem divatos már a frufru! A homlokot teljesen vagy részben takaró hajviseletek egyre inkább kezdenek visszatérni a sztárok körében, sőt, Jennifer Lopezen már látható is 2021 legnagyobb várományosa, a függöny frufru.

Jennifer Lopez és stylistjai általában eléggé előre tisztában vannak azzal, hogy milyen smink- vagy hajviseletek lesznek a legtrendibbek az évben, az énekesnőn pedig máris felfedezhető a curtain bangs, azaz a függöny frufru.

Neve nem véletlenül függöny, a lényege, hogy kicsit hosszabb, mint egy szokásos frufru, de azért az oldalfrufrunál rövidebb, és stylingban a homlok két széle felé néz. Pont, mintha a homlokod lenne az ablak, a haj pedig a függöny. Így:

https://www.instagram.com/p/CHiqk69hblg/

Lényege, hogy mindenképp középen válik ketté, és két oldalra megy, ettől szexi, természetes és nagyon nőies lesz a hatása, egyáltalán nem olyan szigorú, mint egy teljes frufru, és nem olyan nehezen kezelhető, mint például egy oldalfrufru.

Nem nehéz beszárítani sem, körkefével könnyen megoldható, sőt, még hajvasalóval is tudod úgy hajlítani a szálakat, hogy pillanatok alatt megfelelő irányban álljanak.

Borítókép forrása: Instagram/Jennifer Lopez