Barion Pixel Ez a te történeted, viseld saját stílusod szerint! (X) – Coloré

Ez a te történeted, viseld saját stílusod szerint! (X)

2022. 08. 01.

2022-ben a Pandora még több lehetőséget kínál charmjaid viselésére a sokoldalú Pandora Moments charmhordozók segítségével, amiket úgy terveztek, hogy könnyedén illeszkedjenek a mindennapokban megtervezett szettekhez.

Az új charmokkal és az újszerű charmhordozókkal bármely történetedet elmesélheted, és magadon viselheted, akármerre is jársz.

Pandora

„Azt szeretnénk, hogy az emberek minden nap azt tudják hordani, amit szeretnek, ezért bővítettük ki az olyan témákat, mint a család, a barátok és a házikedvencek, hogy azokra a kapcsolatokra tudjunk fókuszálni, amiket becsben tartunk” – mondta A. Fillippo Ficarelli és Francesco Terzo, a Pandora kreatívigazgatói. – „A személyre szabhatóság és az inkluzivitás a kollekció alapja. Olyan különleges darabokat szeretnénk kínálni az embereknek, amikkel elmesélhetik saját történeteiket, a Pandora nyelvén.”

A stílusodnak megfelelően, egyszerűen variálható kollekcióban megtalálhatók kulcskarikák, karkötők, fülbevalók és egymásba kapcsolódó charmok is. A választék része a bőrhatású, de növényi alapú, antibakteriális anyag is, amivel egyedi textúrával kombinálhatók a kiválasztott darabok.

Ünnepeld ikonikus barátságaidat és viseld az ékszereket közösen a legjobb barátoddal. Akárhogyan állítod össze megjelenésedet, meséld el saját történetedet egy új formában, a Pandora legújabb kollekciójával. Viseld együtt. Viseld örömmel. Viseld újra meg újra.

Pandora Model

#MomentsWithPandora

#WearItYourWay

A PANDORA VILÁGÁRÓL

A Pandora a világ legnagyobb ékszermárkája. A vállalat kézzel megmunkált és modern ékszereket tervez, készít és forgalmaz kizárólag magas minőségű alapanyagokból, elérhető áron. A Pandora egyedülálló ékszerei a világ több mint 100 országában, több mint 6 800 értékesítési ponton, köztük nagyjából 2 600 márkaüzletben találhatóak meg.

A Pandora székhelye a dániai Koppenhágában található, és világszerte több mint 27 000 munkavállalót alkalmaz. Ékszereit két thaiföldi, LEED tanúsítvánnyal rendelkező létesítményben gyártja. A Pandora elkötelezett a fenntarthatóság iránt, így célja, hogy 2025-re kizárólag újrahasznosított ezüst és arany felhasználásával készüljenek ékszerei, valamint, hogy 2030-ra felére csökkentse a károsanyag-kibocsátást a teljes értékláncában. A Pandora a koppenhágai Nasdaq értéktőzsdén nyilvánosan bejegyzett cég, összesített árbevétele 2021-ben megközelítőleg 3,1 milliárd EUR volt.