Barion Pixel Élj színesen! (x) – Coloré

Élj színesen! (x)

2022. 05. 26.

Bemutatjuk a Pandora ME kollekció új sztárjait, amik az eddiginél is több színnel, több formában és még nagyobb választékkal érkeznek – hogy idén nyáron éned minden árnyalata színpadra léphessen. Akár a 90-es évek grunge stílusa, akár a visszafogott, elegáns outfitek, akár a csillogás áll hozzád közel, kedved szerint keverheted az ékszer-toplistád, hiszen a Pandora ME az idei fesztiválszezonban tökéletes alapot biztosít számodra az önkifejezéshez.

Kapcsolj fesztivál módba!

A nyári zenék, energiák és a szabadság által inspirált élénk színű, egymással variálható darabok alapjaiban alakítják át a megjelenésedet. Hozd felszínre színes, nyári egyéniségedet és készülj fel vadító stílusod kibontakozására!

Pandora Élj Színesen

Mennyire leszel merész? A szemrevaló színekben játszó összekapcsoló elemektől a medálokon át a minifüggőkig minden a rendelkezésedre áll az önkifejezéshez. A vibráló kombinációk a hamisítatlan nyári hangulatot hozzák majd el a magabiztos, merész és kreatív viselőiknek. Az új, kézzel tökéletesített darabok a márka már védjegyévé vált sterling ezüstben és 14 karátos rózsaarannyal futatott fémötvözetben érkeznek, amiket kézzel festett tűzzománc és ragyogó csillám borít az extra csillogásért.

Válassz a láncos karkötőkből, nyakláncokból, a nyitott gyűrűkből és egyéb stílusos kiegészítőkből, hogy filter nélkül tudd kifejezni saját stílusodat.

A teljes kollekció megtekintéséhez és nagy felbontású képekért kattints ide.

#PandoraME

#ForEveryMe

A PANDORA VILÁGÁRÓL

A Pandora a világ legnagyobb ékszermárkája. A vállalat kézzel megmunkált és modern ékszereket tervez, készít és forgalmaz kizárólag magas minőségű alapanyagokból, elérhető áron. A Pandora egyedülálló ékszerei a világ több mint 100 országában, több mint 6 800 értékesítési ponton, köztük nagyjából 2 600 márkaüzletben találhatóak meg.

A Pandora székhelye a dániai Koppenhágában található, és világszerte több mint 27 000 munkavállalót alkalmaz. Ékszereit két thaiföldi, LEED tanúsítvánnyal rendelkező létesítményben gyártja. A Pandora elkötelezett a fenntarthatóság iránt, így célja, hogy 2025-re kizárólag újrahasznosított ezüst és arany felhasználásával készüljenek ékszerei, valamint, hogy 2030-ra felére csökkentse a károsanyag-kibocsátást a teljes értékláncában. A Pandora a koppenhágai Nasdaq értéktőzsdén nyilvánosan bejegyzett cég, összesített árbevétele 2021-ben megközelítőleg 3,1 milliárd EUR volt.