Barion Pixel Ajándékok, szívből (x) – Coloré

Ajándékok, szívből (x)

2022. 04. 13.

Már hivatalos: hamarosan itt az anyák napja. Amikor eljön az idő, hogy különleges köszönetet mondjunk az többévnyi feltétel nélküli szeretetért, biztosan találunk a Pandora ékszerei között megfelelő ajándékot, amivel még különlegesebbé tehető minden édesanya napja.

A különleges kötelék, ami köztünk van. A következő időszakot a Pandora Moments kollekció a szeretet új szimbólumaival, egymásba fonódó darabokkal köszönti. Az egymáshoz csatlakozó gyűrűk, nyakláncok és fülbevalók olyan ajándékok, amik a soha el nem múló szeretetedet jelképezik.

Pandora Moments Anyák Napja

A család szívének. Lepd meg és ünnepeld anyukádat a Pandora Moments szívalakú charmjaival. Az új charmokon kézírásos feliratok és különleges üzenetek olvashatók, amiket örökre a szívébe zárhat.

A Pandora Timeless kollekciójában a hagyományos szimbólumok mellett rózsaszín, szívalakú kövek is helyet kapnak, amik szeretetteljesen ragyognak. A tündöklő anyukának ajándékozz pont olyan különleges ajándékot, mint amilyen ő maga. Válassz az új 14 karátos arannyal futtatott, szögleges cirkóniával ragyogó darabok közül vagy fedezd fel az új teniszkarkötőket és gyűrűket, melyeket csillogó, egymás mellett sorakozó szívek díszítenek, jelképezve az egyedülálló szeretetet, amit egymás iránt éreztek.

A teljes kollekció megtekintéséhez és nagy felbontású képekért kattints ide.  

#PandoraMothersDay

#MomentsWithPandora

Pandora Moments Anyák Napja

A PANDORA VILÁGÁRÓL

A Pandora a világ legnagyobb ékszermárkája. A vállalat kézzel megmunkált és modern ékszereket tervez, készít és forgalmaz kizárólag magas minőségű alapanyagokból, elérhető áron. A Pandora egyedülálló ékszerei a világ több mint 100 országában, több mint 6 800 értékesítési ponton, köztük nagyjából 2 600 márkaüzletben találhatóak meg.

A Pandora székhelye a dániai Koppenhágában található, és világszerte több mint 27 000 munkavállalót alkalmaz. Ékszereit két thaiföldi, LEED tanúsítvánnyal rendelkező létesítményben gyártja. A Pandora elkötelezett a fenntarthatóság iránt, így célja, hogy 2025-re kizárólag újrahasznosított ezüst és arany felhasználásával készüljenek ékszerei, valamint, hogy 2030-ra felére csökkentse a károsanyag-kibocsátást a teljes értékláncában. A Pandora a koppenhágai Nasdaq értéktőzsdén nyilvánosan bejegyzett cég, összesített árbevétele 2021-ben megközelítőleg 3,1 milliárd EUR volt.