Barion Pixel A Pandora bemutatja új, az UNICEF támogatására kiadott charmját (x) – Coloré

A Pandora bemutatja új, az UNICEF támogatására kiadott charmját (x)

2022. 04. 08.

A Pandora bemutatja az új, limitált kiadású Foszforeszkáló villanykörte dupla függő charmot, ami a Charmokkal a változásért kezdeményezés folytatásaként jelenik meg, az UNICEF támogatására. A sötétben foszforeszkáló charmot úgy tervezték, hogy szimbolizálja a ragyogóbb jövőt és ünnepelje a világszerte minden fiatalban ott rejlő potenciált, miközben az UNICEF minden eladott darab után 15 euró támogatást kap.

A Pandora az UNICEF-ért kezdeményezés kék színű, foszforeszkáló üvegből készült charmja a folytonos, éjjel és nappal is világló fényt jeleníti meg, amely a minden gyermekben ragyogó potenciált szimbolizálja.

Marissa Saretsky, a Pandora vállalati fenntarthatósági igazgatója elmondta: „Mindannyiunknak fontos szerepe van abban, hogy segítsük a következő generáció fiatal elméit. A charm eladásaiból származó bevétel segíti majd az UNICEF-et, hogy világszerte lehetőséget biztosítson a fiatalok és gyerekek számára, hogy tanulhassanak és ragyoghassanak.”

Pandora UNICEF

A Pandora támogatja az UNICEF a világ különböző pontjain végzett munkáját, amely során a gyerekek és a fiatalok számára tanulási lehetőséget biztosít, hogy segítsék őket az önkifejezésben és abban, hogy munkát találjanak a jövőben. A Charmokkal a változásért és más kezdeményezések által a Pandora és rajongói már 6,2 millió dollárt adományoztak az UNICEF és az általuk végzett fontos munka támogatására, amivel hozzájárultak ahhoz, hogy az UNICEF idáig 17 millió fiút és lányt érhessen el.

Pandora UNICEF

A Pandora támogatásával az UNICEF többek között Guatemalában tanítókat és tanárokat képzett kommunikációs stratégiák és technológiai tudás elsajátítására, hogy a világjárvány idején át tudják hidalni a bezártság okozta nehézségeket az oktatásban. Kínában a Pandora támogatását az UNICEF helyi testnevelő tanárok képzésére irányuló projektjére fordította, akik aztán 500 vidéki iskola több mint 336 ezer diákjának segítettek abban, hogy jobban érezzék magukat és fejlődjenek a sport által. További 120 ezer diák és 6 ezer tanár részesült az UNICEF Szociális és Érzelmi Fejlődés forrásaiból és támogatásából Kínában. Emellett Nepálban a Pandora támogatja az UNICEF azon kezdeményezéseit, melyek célja, hogy segítsenek a veszélyeztetett gyermekek és fiatalok képességeinek fejlesztésében, és változást idézzenek elő nemcsak a saját, de közösségük életében is.

Minden Foszforeszkáló villanykörte dupla függő charm megvásárlásából 15 eurót adományoznak az UNICEF programjai számára szerte a világon, így a Pandora rajongói is kifejezhetik támogatásukat az UNICEF és munkája iránt, hogy a gyerekek ne csak túléljenek, de boldogulhassanak is majd.

Csatlakozz a kezdeményezéshez és mutasd meg támogatásod a #PandoraforUNICEF és #Charmsforchange hashtagekkel.

A Charmokkal a változásért Foszforeszkáló villanykörte dupla függő charm világszerte elérhető, hazánkban korlátozott számban, 17 900 forintért vásárolható meg online és a kiemelt üzletekben április 7. és július 7. között.

További információ a Charmokkal a változásért kezdeményezésről a www.pandora.net/universe/pandora-for-unicef/ oldalon olvasható.

#PandoraforUNICEF #CharmsforChange

Pandora UNICEF

A PANDORA VILÁGÁRÓL

A Pandora kézzel megmunkált és modern ékszereket tervez, készít és forgalmaz kizárólag magas minőségű alapanyagokból, elérhető áron. A Pandora egyedülálló ékszerei a világ több mint 100 országában, hat kontinensen és több mint 7 000 értékesítési ponton, köztük nagyjából 2 700 márkaüzletben találhatóak meg. A Pandora székhelye a dániai Koppenhágában található, és világszerte több mint 26 000 munkavállalót alkalmaz. Ékszereit két thaiföldi, LEED tanúsítvánnyal rendelkező létesítményben gyártja, főleg újrahasznosított ezüst és arany felhasználásával. A cég azt tervezi, hogy 2025-re karbonsemleges lesz és csatlakozott a Science Based Targets kezdeményezéshez annak érdekében, hogy csökkentse a károsanyag-kibocsátást a teljes értékláncában. A Pandora a koppenhágai Nasdaq értéktőzsdén nyilvánosan bejegyzett cég, összesített árbevétele 2020-ban megközelítőleg 2,5 milliárd EUR volt.

/divat/a-pandora-bemutatja-uj-az-unicef-tamogatasara-kiadott-charmjat-amivel-a-fiatal-elmek-ragyogasat-szeretnek-segiteni-x/