Barion Pixel Szex a hotelben: 6 tipp, hogy igazán élvezd! – Coloré

Szex a hotelben: 6 tipp, hogy igazán élvezd!

2021. 01. 28.

Mindegy, hogy egy hét vagy csak egy hétvége, a hotel kettesben igazán izgalmas kalandokat tartogat.

A hotelszexről sokaknak azonnal az ugrik be, hogy itt zajlanak a titkos találkák, ami eleve ad egy kis alapbizsergést a pároknak. Mintha valami titkos dologra készülnénk, cinkosan összekacsintunk és azt sem bánjuk, ha a portás „úgy” néz ránk. Az újdonsült környezetben ráadásul nem kell azon kattognunk, hogy még mindig nem teregettük ki a mosott ruhát, lejárt a mosogatógép, ha pedig gyerek is van, nem kell minden pillanatban fél füllel az ajtónyitásra figyelni. Íme hat tipp, hogy felejthetetlen legyen az élmény a pároddal:

Készüljetek a hangulatra

A készülődésben van egyfajta elnyújtott izgalom, hogy mi vár majd rátok, milyen esz a szobátok, mi mindent fogtok csinálni. Igen, az ágyban is.

Kapcsoljatok ki

Végre magatok mögött hagyhatjátok a munkát, stresszt, otthoni aggodalmakat, még véletlenül se kezdjetek el azon agyalni, vajon mi lehet otthon.

feet 224680 640
Forrás: Pixabay

Csomagold be a csipkét

El ne felejts szexi fehérneműt csomagolni! A hotelben igazi királynőnek érezheted magad és ehhez hozzátartozik az is, hogy az ágyban is magabiztos és szexi legyél. Ehhez pedig egy szexi, csipkés fehérnemű alapkellék.

Szerepjátékra fel!

Találkozzatok a bárban vagy az étteremben, mintha két idegen lennétek és kezdjetek el ismerkedni. Ez nem csak pikáns, de a kapcsolatnak is jót tesz, hisz olyan dolgokat is megtudhattok egymásról, amit addig nem. Sőt, olyan dolgokat is lemondhatsz, megkérdezhetsz, amiket addig nem mertél.

Szexjátékok a bőröndből

Nyugodtan pakolj be magatoknak néhány pikáns kelléket, ennek csak a fantáziátok szab határt. Ha eddig nem próbáltatok ki ilyesmit, itt a nagyszerű alkalom! Ha kicsit bátortalan vagy, elég egy szex-társasjáték, ezzel is garantált a móka.

Örök emlék marad

Egy ilyen izgalmas kis kaland később is mosolyt csal majd az arcotokra, amikor eszetekbe jut az emlék és cinkosan összemosolyogtok.

Borítókép forrása: Pixabay

/csalad/parkapcsolat/szex-a-hotelben-6-tipp-hogy-igazan-elvezd/