Barion Pixel Kislányuk születése után esküvőre készül Feng-Békefi Viktória és Feng Ya Ou – Exkluzív részletek a nagy napról Coloré-n! – Coloré

Kislányuk születése után esküvőre készül Feng-Békefi Viktória és Feng Ya Ou – Exkluzív részletek a nagy napról Coloré-n!

2024. 05. 10.

Viki és Ya Ou polgári szertartáson házasodtak össze, viszont úgy döntöttek, hogy idén nyáron tartanak egy nagyobb esküvőt is, ahol persze kislányuk is fontos szerepet kap majd. Most a Coloré-nak meséltek a terveikről. Az biztos, hogy idén sem fognak unatkozni!

Tavaly nyáron megszületett Feng-Békefi Viktória és Feng Ya Ou kislánya, Mei Liza, amit akkor egy közös videóklippel jelentettek be.

Május 16-án jelenik meg Viki és Ya Ou legújabb közös klipje, a Mennyire legyek még.

C1116.00 06 53 25.still009 1

Coloré: Tavaly megszületett a kislányotok. Hogyan változtatta meg az életeteket a szülővé válás? 

Feng Ya Ou: Azt hiszem mindkettőnk másként élte meg a szülővé válást, ami az anyai és apai szerepek közti különbséget tekintve nyilván nem meglepő. Ami engem illet, úgy érzem, sosem tudok eleget, és minden nap tanulok valami újat a kislányomtól, hogy miként tudnék számára a legjobb apa lenni. Azt kimondhatjuk, hogy mindketten sokkal de sokkal többek lettünk a szülői szereppel. Mielőtt megszületett Mei Liza, elég sokan hívták fel a figyelmünket arra, hogy mennyire nehéz lesz a szülői lét, nem fogunk aludni, feszültek leszünk, de arra senki nem készített fel minket, hogy mennyi boldog pillanatot fog nekünk okozni minden egyes nap. 

Img 2178
Első közös karácsony a Feng családban. Fotó: Feng Ya Ou

Feng-Békefi Viktória: Ya Ou tökéletesen fogalmazott. Életünk legcsodálatosabb és legnagyobb szerepét kaptuk meg. Igyekszünk a lehető legjobb szülei lenni a kislányunknak. Ösztönösen cselekszünk, és úgy néz ki, hogy működik a dolog. Ijesztgettek, hogy megváltozik a kapcsolatunk a gyerek érkezése után de csak erősebb lett köztünk a kötelék. Ez annak is köszönhető, hogy nagyon szeretjük egymást, felnézünk egymásra és különösen odafigyelünk a másikra.